Litt frem og tilbake ble det jo …

For et par uker siden fortalte jeg om at jeg hadde fått et nytt oppdrag.

Jeg hadde store tanker om at jeg skulle få strikket inn krullen i kantebåndet på gryteklutene. Jeg tegnet og justerte for å få det fint på rutearket mitt og ble superfornøyd! Så skulle jeg begynne å strikke, og da blei det straks ikke fullt så enkelt. Hadde ikke helt tenkt på alle de fargene og trådene som skulle følge med hele veien rundt …. 

Jeg testet med å strikke både den ene og andre veien men det ble for mange tråder og for lange tråder … så da modererte jeg meg til å skulle strikke to av hovedfargene og sy på resten … men det ble himla kranglete det også … Det irriterte meg at jeg ikke fikk det helt til … Måtte til slutt bare bestemme meg for en enklere versjon, ville jo gjerne bli ferdig til fristen og 😉

Så da gikk jeg for den første versjonen som jeg opprinnelig hadde tenkt. Og den ble jo ikke så verst da 😉

Min venninne hos Lille Setesdal som hadde gitt meg oppdraget fortalte at det var en veldig fornøyd kunde som hentet gryteklutene. De skulle han gi vekk i gave 🙂

For noen dager fikk jeg en utrolig hyggelig tilbakemelding om at kunden hadde vært innom butikken etterpå og fortalt at gryteklutene falt i veldig god smak! Det er jo utrolig koselig med sånn tilbakemelding 🙂

Eller så oppfordrer jeg alle som titter innom bloggen min om å gå inn på  http://www.saleduck.no/awards/hobby og stemme på bloggen min : HekleriogRa

Jeg trenger alle stemmene jeg kan få for å nå opp i denne konkurransen!

Ha en flott uke!

#LilleSetesdal #Setesdalsmønster #Grytekluter #Setesdalsgrytekluter #HobbyogInspirasjonBloggerAwards #HekleriogRa

6 kommentarer til «Litt frem og tilbake ble det jo …»

  1. Så flotte grytekluter du har laga. Skjønner at kunden ble veldig godt fornøgd. Veldig kjekt å få slike tilbake meldinger ja. Du fortjener det jo heilt klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *