Opprydding ble opptelling

Forrige søndag da jeg holdt på med å pakke ned ting og tang som lå i skuffer og skap dukket denne lille haugen opp! 

Har holdt på med garnsparing siden slutten av 2013, og det har blitt noen nøster opp gjennom årene som er blitt brukt opp 🙂 så det har blitt noen kroner ut av det. Jeg legger på 10 kr på sparebøssa for hvert nøste som er brukt opp uavhengig om det er et nytt og helt nøste eller om det er en rest av et nøste. Pengene jeg sparer på den måten bruker jeg til det jeg selv ønsker! Bla. nytt garn eller tur til strikkefestival eller …

I 2015 bestemte jeg meg for å ta vare på alle magebåndene på nøstene jeg brukte opp … det var ikke alle som hadde magebånd og noen forsvant i papirbosset … men alt i alt lå det 161 magebånd i skuffen!

Det endelig tallet for 2015 ble faktisk 206 nøster og det er jeg superfornøyd med 🙂

Men det rare er at garnlageret mitt ser ikke ut til å ha minket så mye som det burde … hmm … lurer på hvordan det kan ha seg …

Det er i hvert fall gøy å se denne haugen og vite at jeg har brukt opp alle disse nøstene og litt til! Hittil i år har jeg brukt opp 22 nøster, ikke så gale det heller. Har ikke blitt så mye håndarbeid hittil i år men satser på at det kan bli mer når vi er kommet på plass i nytt husvære 🙂

Ha en flott helg 🙂

 

P.S

Oppfordrer alle som titter innom bloggen min om å gå inn på  http://www.saleduck.no/awards/hobby og stemme på bloggen min : HekleriogRa

Jeg trenger alle stemmene jeg kan få for å nå opp i denne konkurransen!

#Garnsparing2015 #Garnsparing2016 #Garnsparing #HobbyogInspirasjonBloggerAwards #Saleduckdotno

 

6 kommentarer til «Opprydding ble opptelling»

  1. Så gøy da. Eg ahr hatt planer om å gjøre slikt eg også. Men så tok eg å oppsumerte eit år kva eg ahdde laga i løpet av eit år og etter det har eg ikkje turt å gjere noko slikt. Vart så masse. Men i år går det tregt så aksnkje eg skulle ha starta opp med noe slikt. Lykke til med å komme i orden i nytt hus. klem

    1. gretashobby:
      Hehe … det kan bli ganske mye ja … Synes jo 206 nøster er ganske mye 😉
      Tusen takk, vi har litt igjen å flytte, men det går fremover. Gleder meg mest til å bli ferdig med flyttinga og kunne konsentrere seg om en plass 😉 Skal bli deilig å komme i orden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *