Et siste skrik for stemmer til blogg-konkurransen

Jeg fortalte om at jeg var blitt nominert til saleduck.no sin Inspirasjons og hobbyblogg award for en tid tilbake! 

Nå er det kun 2 dager til konkurransen er over, og jeg roper ut i håp om å få noen flere stemmer. Trenger hver eneste stemme jeg kan få!

Det kan stemmes en gang pr. IP-adresse!

             Stem på min blogg HekleriogRa her: http://www.saleduck.no/awards/hobby

 

Onsdag 16. mars får jeg vite hvordan det har gått! Er utrolig spent på resultatet!

Det har dessverre ikke vært så mye lyd fra meg de siste ukene. Det har ikke blitt gjort så mye håndarbeid den siste tiden. Det er fordi tida har gått med til flytting fra en leilighet til et hus og ikke minst nedvask av fraflyttet leilighet. Med stor takk fra veldig gode venner som har stilt opp som flyttehjelper og vaskehjelper så kom vi godt i havn!  

I dag fikk vi overlevert leiligheten til huseier og kan konsentrere oss om å få orden på ett hus nå! Og det skal bli deilig!

Og da får jeg kanskje tid og ork til litt håndarbeid også 🙂

 

Ha en flott uke!

 

#SaleduckHobbyBloggerAwards #Nominert #StemPåMeg #HekleriogRa

 

 

 

 

 

12 kommentarer til «Et siste skrik for stemmer til blogg-konkurransen»

  1. annebe:
   Takk Anne 🙂 Kan stemme fra både mobil og pc 😉 Hehehe … må jo fiske litt!
   Tusen takk 🙂 Vi koser oss. Skal bli topp når vi har kommet helt i orden og faktisk kan ta oss tid til å nyte større plass 🙂

 1. Heisan:-) Har stemt på deg tidligere også men du har nå fått enda en stemme fra meg:-) Gratulerer så mye med nytt hus og det blir nok deilig og komme helt i orden igjen. Slikt tar tid. Ønsker deg en riktig fin uke og ikke glem og strikke litt da:-)

  1. Hobbystua:
   Så flott Marianne 🙂 Tusen takk for at du tok deg bryderiet med å stemme en gang til 🙂 Er veldig spent på resultatet 🙂
   Takk skal du ha. Alltid deilig å vite hvor man finner ting hen 😉 Ja, det tar tid, men ser jo at mer og mer løsner hehe. Må nok prøve å strikke litt innimellom, for å beholde helsa! Mye som foregår nå med jobbsøking og presset hengende over seg. Må jo bare håpe på at det løser seg snart. Klem

 2. Lykke til med konkuransen. Ja å flytte tar tid .Dere kan det jo, men det tar tid alikevel. blir godt når alt er på den plassen det skal vere og dere igjen kan senke skuldrene. Lykke til med alt sammen. Og ha ei god ny uke. klem

  1. gretashobby:
   Tusen takk Greta 🙂 Hehe .. vet ikke om det er noe jeg har lyst til å kunne 😉 Men det skal bli godt å vite hvor vi finner forskjellige ting. Ha en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *