Det står til liv ;-)

Heisan,

Jeg har altså ikke gått i dvale selv om det kanskje kunne virke sånn. Jeg har bare ikke fått prioritert bloggen på en stund.

Som fortalt tidligere så flyttet vi jo i slutten av februar, og siden har det gått i utpakking og opprydning samt utplassering av diverse ting og tang. Nå er jeg veldig godt fornøyd med at jeg i hovedsak er ferdig, men unntak av litt småtteri på loftet og garnbua mi 🙂 Men det går seg til, det er jo ikke det rommet som er mest i bruk for tida.

Rett før påske fikk jeg tilbake roen til å sette meg ned med håndarbeid, noe som var veldig deilig å få gjort. Fikk litt lyst til å lage noe til påske … rart med disse tidene. Så da måtte jeg jo bare prøve meg på disse gryteklutene fra Drops:-) Syntes de var så morsomme!

Det ble ikke pyntet så mye til påske her i huset i år … hadde leteaksjon etter påskedukene, men når de dukket opp på tirsdag kveld før askeonsdag og vi skulle reise på onsdagen til vår vanlige påskeferie … Ja da ble det rett og slett skippet! Men behovet for noe gult var jo der … hehe … så da begynte jeg med å teste ut noen forskjellige varianter av glassbrikker i gult … og så datt det ned en tanke i hodet på meg …

Som endte opp til å bli som dette:

Og dette …

Og dette …

Og dette 

Som til slutt ble til dette:

Men når jeg først var kommet så langt så måtte jeg lage noe som dette kunne ligge i … Og etter fri fantasi så ble det til en slik en:

Denne ble egentlig ikke så mye påske, men det er jo flott for da kan jeg jo bruke den en stund 😉

Satser på at jeg kan få lagt ut litt mer av hva jeg har holdt på med siden før påske og at jeg blir litt mer stabil her. Nå er vi jo kommet godt i orden i huset så da blir det vel litt bedre tid til andre ting 😉

 Ha en flott uke!

#Påskeinispirasjon #Glassbrikker #Kurvforglassbrikker #TuvaHelaarsgarn 

 

10 kommentarer til «Det står til liv ;-)»

 1. Koselig å se deg..og jammen var det mye fint håndarbeide her :)) Håper du trives godt i det nye huset da…og fin kommende uke til deg også <3

  1. annebe:
   Tusen takk Anne 🙂 Vi trives veldig godt i huset og nå er vi nesten helt i mål med å få ting på plass, og det er fantastisk deilig. Ønsker deg og dine en flott uke!

 2. er godt å ha deg tilbake. HAr savnet deg vet du. trodde nesten du hadde gitt deg no hehe. Neida. Visste jo at dere hadde det travelt. Spent på korleis det blir når vi skal til ja.
  Flotte ting du har fått heklet da. Den korga med brikker i var jo søt og kan vel brukes hele året den utenom jul da. Da ville eg hatt andre.
  du må bare spørre om håndkleet. Men eg er ikkje flink til å skrive ned, så du får spørre etter konkrete ting så får vi det til. Ha ein fortreffelig dag og god uke. klem

  1. gretashobby:
   Så koselig da at jeg har vært savnet 🙂 Hehe .. skal jeg gi meg så sier jeg nok i fra, men har ingen planer om det! Det har vært ganske travelt med å få alt i orden, samtidig som en skal deive med jobbsøking. Det tar på på fysisk og psykisk.
   Den er grei, når jeg får sett litt mer så kan det hende du får et spørsmål 😉
   Takk takk. Håper det blir en flott uke for deg! Klem

 3. Hei, så masse fine glassbrikker og brødkurv. Fint å gjøre slik i påsken, og gryteklutene trodde jeg først var speilegg (utfra bildet før jeg klikket meg inn) Flira litt, da jeg så at jeg hadde tatt grundig feil..

  1. fjellgeitbundingen:
   Takk takk 🙂 Hehe … ikke sant, de var tøffe! Det var det jeg likte med de og så måtte jeg jo bare prøve 🙂 Ha en flott dag!

 4. Selv om du har vært vekk en stund så er det godt og ha deg tilbake igjen,og hekle har du holdt på med så er godt og vite at du ikke har lagt ned denne hobbyen:-) Mye fint har du heklet av grytekluter og flotte glassbrikker og den lille kurven til og ha disse i.-) Håper du får nyte våren nå som du har kommet i orden i det nye huset,,selv om det sikkert fortsatt kanskje er litt og rydde så ikke bruk pendagene på det. Ses kanskje i Løkkevika i løpet av sommeren. Ha en fortsatt fin dag godt og se deg her i alle fall.-))))

  1. Hobbystua:
   Tusen takk Marianne 🙂 Det var utrolig hyggelig å høre. Har ikke lagt ned noen hobbyer, men det har vært mye i fht hus og jobbsøking. Blir litt roligere nå, men må fortsatt stå på og søke jobb.
   Det blir i veldig stor grad hjemmeferie i år, men forhåpentligvis får vi ta en tur til Løkkevika i løpet av sommeren. Da må vi få til et treff!
   Tusen takk! Utrolig godt å se deg aktiv igjen og 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *