Det jobbes i kulissene ;-)

Selv om jeg ikke har vært så aktiv hverken på min egen blogg eller andres, så har jeg siden påske fått kost meg litt med håndarbeid!

Innimellom strikker jeg på en genser til min sønn. Det er mange år siden sist han ønsket seg en strikket genser, så når ønsket kom så er det bare å sette i gang. Fortalte litt om den her. Det har jo ikke akkurat gått fort, men det var ikke mye håndarbeid som ble gjort i februar og mars, men heldigvis er det mer tid til å få gjort litt nå 😉

Synes bolen er så kjedelig å strikke når det ikke er noe mønster eller noenting.

Så derfor begynte jeg på ett av ermene til genseren.

Det som er enda kjedeligere er jo når man er ferdig med bolen og har to ermer å strikke …

Det går heldigvis fortere framover nå 🙂

Ha en flott dag!

#Genserstrikking #Mariusgenser #CottonMerino 
 

4 kommentarer til «Det jobbes i kulissene ;-)»

  1. Hei. Det kan vere litt kjedelig å strikke bare ensfarga rett på store gensere. Men så blir det gøy når mønsteret begynner. Kjekt når dei unge ønsker seg heimestrikka. Du ahr jo kome ganske så langt no da. Håper du får litt bedre tid no da fremover til håndarbeide. Lykke til med jobb søkning. Kjedelig å vere uten jobb, men det ordner seg vel etter kvart får vi håpe. Klem fra meg

  2. Lenge siden jeg har strikket noe…det har gått i hekling siste årene.. Men jeg har lyst å strikke en genser snart tror jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *