Det datt ned en idé i hodet

Og da måtte jeg jo bare finne fram noe garn og sette i gang 😉 Det er jo greit å teste ut disse ideene når man får de … eller hva?

Jeg har lenge tenkt at jeg har lyst til å prøve meg på en variant av et rombe-mønster jeg har sett tidligere. Fant fram noe Tuva Helårsgarn og satte i gang med pinne 3,5.

Grønnfargen hadde ikke helt den sjatteringen jeg vil ha, men den er nærme nok …

Så ble det en gul en

og en hvit en.

Og så er jo det store spørsmålet … hva skal jeg gjøre med de?

Jeg hadde nok en tanke når jeg begynte med mønsteret og her kan dere se hva disse tre rombeformede bitene kan bli 😉

Ser du hva det er? Jo, det er første del i dette rombemønsteret som jeg fant på nett for lenge siden  😉 Men jeg har ingen planer om å lage et teppe av dette. Det må bare gå seg til litt mer og så får jeg se hva det blir til slutt.

Ha en flott kveld 🙂

#Rombemønster #pescno #Heklingergøy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 kommentarer til «Det datt ned en idé i hodet»

  1. Hei. klart du da måtte prøve det ut. Det der ser jo knalltøft ut det. Kanskje stilige grytekluter eller pynte håndkle eller kva du finn på. Men det blir spennende å sjå kva du velger. Fint blir det uansett. Dette likte eg. Lykke til klem

  2. Rombemønster har jeg ikke hørt om..men ble veldig fint da…du får vise oss hva det blir av dem etterhvert om du finner på noe lurt …pyntepute kanskje ? Ønsker deg en fin morgendag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *