Litt småkaos …

Jeg har mange prosjekter på gang og tanker i hodet om forskjellige prosjekter og det bærer rett og slett stuebordet preg av …

Har du det også sånn innimellom?

Sliter litt med å prioritere hva jeg skal fortsette på her, men det finner jeg helt sikkert ut av etterhvert 🙂

En ting er i hvert fall sikkert – jeg koser meg med prosjektene 😉

 

#Flereprosjekterpågang #Hekling #Strikking #Heklingergøy #Strikkingergøy

4 kommentarer til «Litt småkaos …»

  1. Hehe, ja det er nok mange som har det slik av og til. HAr hatt det eg og. Liker det ikkje. For det ser jo ikkje ryddig ut, men er ikkje alltid ein kan rydde det vekk. Så ja eg ahr det nok slik av og til eg og. Kos deg med alle prosjekta dine du. Har vel litt bedre tid til slike ting no da. Lykke til med alle dine prosjekt og det andre. Kjempeklem herfra

    1. gretashobby:
      Nei, av og til må det bare få ligge 🙂 Takk takk Greta 🙂 Er ikke flink å utnytte tiden effektivt nok, men håper det skal bedre seg etterhvert 🙂 Kjempeklem tilbake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *