Og jammen meg går det framover med noen prosjekter …

Det blir litt veksling mellom flere prosjekter for tida … kanskje mellom litt for mange, men når jeg kommer på en ide eller det dukker opp noe jeg har lyst å prøve meg på så blir det bare sånn.  Og så lenge jeg ikke har noen frister på ting så kan jeg bruke den tida jeg vil på prosjektene mine. Da er også sjansen mye mindre for at jeg går lei et spesifikt prosjekt  🙂

Har fortalt tidligere om genseren jeg strikker til min sønn i svart og oransje 🙂 Forrige helg ble jeg ferdig med arm nr. 2, så nå er det bare resten av bolen som står igjen før alt skal inn på en pinne og jeg skal starte med mønsteret. Det er alltid mer moro og strikke mønster og det er fordi man ser at det går framover. Det gjør man ikke alltid når man strikker ensfarget svart. Og da er det jo lettere å motivere seg til å fortsette på prosjektet 😉 

Selv om jeg føler veldig på at det går tregt med bolen – har kun 9 cm igjen å strikke før alt skal på samme pinne … og det føles som om det er sirup … så går det jo framover her også 😉 Gleder meg veldig til å begynne å strikke mønster 😉

Og siden i dag er den første lørdagen i måneden så da var tida kommet for håndarbeidscafeen vår 🙂 Det er alltid så koselig å treffe de flotte jentene og ha en koselig stund med håndarbeidet. Det føles som at en får gjort så mye den stunda man sitter der og skravler 🙂  

Ha en flott helg 🙂

 

#Mariusgenser #Strikkingergøy #Strikkagenser

 

4 kommentarer til «Og jammen meg går det framover med noen prosjekter …»

  1. Det er alltid gøyest å strikke ting sammen, men man må strikke det ensfarga først, sånne r det jo bare. 9 cm i går morges, ja da er du kanskje ferdig no da?. Blir spennede å sjå korleis det blir etter kvart. Lykke til

    1. gretashobby:
      Hehe … ja det ensfarga må komme først og sånn er det jo. Ferdig er jeg nok ikke, men jeg har fått begynt på mønsteret og det er deilig. Ser at det går framover da 🙂 Ha en flott dag ! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *