CAL Hint #6

Dere begynner sikkert å bli lei alle disse Crochet-A-Long innleggene som jeg legger ut, men det er jo en del av det jeg holder på med for tida. Så da blir det sånn 😉

Denne gang skal jeg vise hva hint nr. 6 i Crochet-A-Long’en besto av. Hintet ble lagt ut 3. mai og besto av en blomst som fikk navnet Kornblomst.

En spennende blomst å hekle 🙂

 

Denne blomsten skulle det også lages 5 av. Er fascinert over hvordan de forskjellige blomstene blir 🙂 

 

#DROPSCAL #TheMeadow #BomullSport #Mysterieteppe #Heklingergøy #CrochetALong #Kornblomst 

4 kommentarer til «CAL Hint #6»

 1. Heisan:-) Håndarbeider blir vel ingen lei av og se på og jeg har tittet på flere av lappene du har heklet og dem er jo så fine:-) Og det skal vel bli et teppe av dette tilslutt. Mange flotte farger og forskjellige mønster er artig og holde på med. Så blir spennende og se alt ferdig:-)) Ha en fortsatt fin søndag og kos deg med heklenålen:-)

  1. Hobbystua:
   Det skal bli et teppe til slutt, men hvordan det vil se ut vet vi ikke før om 7 uker (7 hint igjen). Det er det som har fascinert meg med dette prosjektet – kreativiteten og kombinasjonen. Gleder meg til å fortsette!
   Ha en flott søndag du og! Og kos deg med nåla du og 😉 Klem

 2. No har eg sett neste hint og eg. Ei anna som også holder på med dette og er vel kome litt lengre. blir spennede å sjå din versjon av det. HA ein fin kveld videre

  1. gretashobby:
   Det har jeg og Greta 😉 Venter på hint 10 som kommer tirsdag, men har ikke fått lagt ut innlegg om de forskjellige enda. Og i stedet for å slå de sammen så legger jeg ut innlegg på hvert nytt hint. Derfor ser det ut som jeg henger litt etter 😉
   En flott kveld til deg og T også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *