CAL Hint #7

Det går sakte med sikkert fremover med Crochet-A-Longen. Tenke seg til at vi er kommet til hint nr. 7 allerede. 

Var veldig spent på hvordan det ville bli når jeg startet på CAL’en. Var litt i tvil en stund etter noen blomster, men bestemte meg for at denne skal jeg fullføre! Og det er jeg glad for nå, for det blir veldig spennende å se hvordan teppet blir til slutt. Hittils er det 7 forskjellige og flotte blomster vi har heklet.

Den 7. i rekken er Villrose:

Dette er den første blomsten som gjorde meg usikker på sorteringen av farger, men det finnes vel gule roser også 😉

Og som de foregående hint så skulle også denne laget i 5 eksemplarer.

Lurer på hvor mange forskjellige blomster det skal bli til slutt, men det er jo bare å vente og se til Hint #8 som ble lagt ut den 18. mai. 

Hvis du skulle bli fristet til å bli med på denne Crochet-A-Long’en så er det bare å gå inn her og hive deg med! Det er ingen tidsfrister så du kan bruke den tiden du vil 🙂

 

#DROPSCAL #TheMeadow #BomullSport #Mysterieteppe #Villrose #Heklingergøy #CrochetALong

12 kommentarer til «CAL Hint #7»

  1. Nydelig gul blomst og den passer jo til den herlige årstiden vi har nå:-) Blir moro og se hele teppet ditt ferdig sammensatt:-)) Ha en riktig fin hekleuke :-))

    1. Hobbystua:
      Ja, det er sant Marianne 🙂 Ja, gleder meg til å se det ferdig jeg også. Fargerikt blir det i hvert fall 🙂 Ha en flott hekleuke du også!

  2. Så fine dem ble! Minte meg om gule liljer med det samme jeg så bildet! Blir spennende å se hvordan teppet blir til slutt, må jo bli pent når det skal være så mange forskjellig fine blomster 🙂 Ha en fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *