Det er rart hvilke prosjekter en hiver seg på …

Litt tidligere i vår fikk jeg øye på en oppskrift med det fengende navnet Splash fra Drops. De så utrolig fine ut og jeg fikk veldig lyst til å prøve meg på den …. og som sagt så gjort. Og slik kom det seg at jeg skulle prøve meg på å strikke ankelsokker

Jeg tok meg en runde i garnlageret mitt og fant noen nøster med bomullsgarn fra Søstrene Grene. Det hadde jeg ikke prøvd før, men siden det kjentes godt og mykt ut fant tenkte jeg at det måtte jo være et perfekt garn å bruke på sokker. 

Fant fram pinner 2,5 og satte i gang å strikke!

Syntes den ble veldig fin både sokken og fargen, og det syntes også den unge damen som skal få disse sokkene. Og jammen meg passet den første sokken perfekt også. 

Så da er det bare å fortsette med nr. 2 😉

Ha en flott dag!

 

#Ankelsokk #SøstreneGrene #Strikkingergøy #Bomullsgarn #Strikkasokker #Garnstudio #Drops #Splash

 

8 kommentarer til «Det er rart hvilke prosjekter en hiver seg på …»

  1. Heisan:-) Nydelige sokker med fint mønster og flott farge. Sikkert greit og strikke litt innimellom heklingen også. Blir nok en fornøyd mottaker på disse:-) Ønsker deg en fortsatt nydelig dag:-) Og selv reiser jeg ut i Løkkevika senere i dag,,,,skal bli deilig:-))

    1. Hobbystua:
      Det er en flott farge – veldig glad i den selv. Bruker ikke så mye av den selv fordi jeg må være litt brun for å bruke den. Det hørtes utrolig deilig ut med Løkkevika. Kos deg og nyt det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *