Svart eller grå ….

Ja, det kan man spørre seg selv om …. 

Jeg har tidligere fortalt om genseren jeg strikker til min sønn i fargene svart og rust … etter hans ønske. Jeg synes det er en flott kombinasjon, men at det skal være så vanskelig å få fram fargene skikkelig på bildet, ja det hadde jeg ikke trodd …

Og som dere skjønner, så er faktisk genseren ferdig strikket!

Det var litt spennende med måla på genseren. Siden garnet jeg valgte ikke hadde samme strikkefasthet som det originale garnet så måtte jeg justere. Brukte maskeantallet til L og målene til XL. Et sted underveis jeg litt i surr på hva som egentlig var hva og ikke fikk jeg fellingene til å passe inn, så da måtte jeg være litt kreativ (eller ta noen kunstneriske friheter som gubben kaller det) på fellingen. Og det gikk jo til og med bra!

Her ser jo genseren grå ut, men den er altså ikke det. Fargen stemmer best på det øverste bildet 🙂

Genseren ble lang i kroppen og ermene etter ønske og passet helt flott! Ett stk. fornøyd sønn må en jo si seg fornøyd med vel 😉

 

#CottonMerino #Mariusgenser #Strikkingergøy #Kunstneriskefriheter #Strikkagenser

10 kommentarer til «Svart eller grå ….»

  1. Det vart ein kjempefin genser. Og når sønnen er fornøgd, er mor fornøgd. Og ja da er hele familien fornøgd Nydelig strikk. Ha ein fortsatt fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *