Fargevalg og status

Har i flere innlegg fortalt om Drops sin Crochet-A-Long «The Meadow» som jeg er med på. 

Når Drops informerte om opplegg hadde de satt opp at vi skulle hekle med Drops <3 You nr. 7, et bomullsgarn i garngruppe A anbefalt for pinne 3,5. De hadde også satt opp noen fargeforslag som de solgte pakkevis.

Bilde lånt fra www.garnstudio.com

Jeg syntes opplegget var spennende, men hadde ikke lyst til å kjøpe nytt garn for å være med på den, så jeg tok meg en tur opp i «garnbua mi» på loftet. Jeg har jo litt forskjellige typer garn liggende, men siden det skulle være bomullsgarn og en viss mengde garn landet jeg på å bruke Gjestal sitt Bomull Sport. 

Og siden jeg tenkte at vi kunne ha dette teppet til vinterhagen som vi skal innrede så falt valget på disse fargene 🙂 Friske og sterke:

Så satte jeg meg ned med oversikten for å finne ut hvilke farger som skulle brukes når. Fant ut at det var greit å bestemme det med en gang i stedet for å skulle sitte og vurdere det fra hint til hint.

Hvit og turkis var jo foreslått, så der bestemte jeg at jeg går for hvit og turkis. Og så veide jeg for og i mot de andre fargene og endte opp med dette resultatet:

Mitt valg av farger og garn har så langt resultert i følgende kombinasjoner: 

Og når jeg ser disse rutene sammen så er jeg godt fornøyd med fargevalget allikevel 🙂

Nå er Crochet-A-Long’en kommet halvveis og kun 8 hint gjenstår før den er ferdig. Og slik ser det ut så langt!

Ikke verst blomsterbukett dette vel 😉

 

#DROPSCAL #TheMeadow #BomullSport #Mysterieteppe #Heklingergøy #CrochetALong 

8 kommentarer til «Fargevalg og status»

 1. Du skal vere veldig fornøgd med fargevalget ditt vennen. Tror dette blir mye bedre enn originalen hvertfall. Kjempelekkert blir det. Farger er gøy bare dei passer sammen og det gjør desse. Du får jobb i løpet av juni. Klem

  1. gretashobby:
   Tusen takk Greta 🙂 Hehe … synes faktisk mitt blir finere jeg og, pga fargene.
   Takk, håper du har rett. Det sliter så på … Har nok ikke så stor tålmodighet på dette som på håndarbeid, men må bare prøve å beholde roen 😉 Klem

  1. frodith:
   Tusen takk Frodith 🙂 Jeg liker sterke klare farger 🙂 Men ikke alltid at jeg bruker det selv, men av og til glimter det til 😉 Må kanskje trene litt på det … hehe
   Ha en kjempeflott dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *