Mens jeg venter

Mens jeg venter på neste hint i Crochet-A-Long’en så heiv jeg meg på litt sokkestrikk igjen.

Det er fremgang å spore på flere prosjekter og det er deilig å se. Slik som på dette 😉

Det blir litt hopping fra prosjekt til prosjekt, men av og til er det veldig deilig å kunne legge til side noe du er gått lei … og så heller ta det opp igjen senere … om en dag eller flere 😉

I dag startet jeg morgenen med å søke på en jobb som er perfekt for meg! Totalt har jeg fått sendt 7 søknader på en uke nå, og det er vel ikke dårlig! I dag har jeg tenkt å ta meg fri fra jobbleting og søking. Nå trenger jeg virkelig en dag hvor jeg kan koble ut hverdagens realiteter. Og siden solen skinner fra skyfri himmel og temperaturen allerede er nesten 20 grader så skal jeg komme meg ut av huset 🙂

Ha en riktig flott dag alle sammen.

#Drops #Ankelsokk #Splash #Strikkingergøy #Mangeprosjekterpåengang 
 

10 kommentarer til «Mens jeg venter»

 1. Hei ToneBritt.Det er viktig å ta pause og gjøre andre prosjekter og gjøremål.Ha en fin dag ute i solen.Her tordner og regner det.Lykke til med jobbsøking.Du er dyktig og flink til å strukturer dagen din godt 🙂 klem

  1. Anonym:
   Tusen takk 🙂 Glad det er finvær, vet ikke om jeg hadde orket torden og regnvær i dag 😉 Takk, kan bli enda flinkere 😉 Ha en riktig flott helg 🙂 Klem

 2. Nydelige sokker. Er nok ei som gleder seg på desse. Og jammen var det lurt av deg å ta ein dag heilt fri fra jobbleting og søking. Skjønner godt at det tar på. Men du lykkes til slutt og det er jo bra. Nyt dagen i dag også. klem

  1. gretashobby:
   Tusen takk Greta 🙂 Ja, hun gleder seg til å få fine sokker.
   Takk, godt du har trua på meg 😉 Ble såpass solbrent i går at jeg ikke har turt å sitte i sola i dag, så i dag har jeg stort sett holdt meg inne med alle dører og vinduer åpne 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *