CAL Hint #9

Etter status etter Hint #8 var jeg usikker på hva Hint #9 kom til å være. Så fikk jeg svaret! 

Nå skulle vi begynne å hekle alle blomstene sammen til et lite teppe.

Det fulgte med et forslag til hvordan rutene skulle ligge. Var usikker på om jeg ville ha det sånn så jeg prøvde flere forskjellige varianter, før jeg kom til at nei, jeg går CAL’en sitt forslag!

Før sammenhekling ser det jo sånn ut!

Var veldig spent på om det skulle hekles sammen eller sys sammen, men det ble hekling. Vi skulle hekle sammen i lengden først og deretter bredden. Synes det ble tøft jeg 🙂 Hva syns du?

Her ser du nærbilde av blomstene og sammenheklingen før kanten:

Og så var tida kommet for kanten rundt hele teppet:

Jeg har lurt og tenkt på hvordan teppet kom til å se ut, men jeg greide ikke å se det helt for meg. Men jeg er utrolig godt fornøyd selv om fargene er sterke. Jeg synes de gjorde seg mot den hvite bakgrunnen.

Det blir ikke fullt så stort som jeg hadde tenkt, så jeg må se om jeg skal lage det om til dobbelt eller om jeg skal lage et nytt et. Uansett så skal dette fullføres 🙂

Hint #10 ble lagt ut på tirsdag og det skal jeg fortelle om litt senere.

Ha en flott dag!

#DROPSCAL #TheMeadow #BomullSport #Mysterieteppe #Heklingergøy #CrochetALong

12 kommentarer til «CAL Hint #9»

 1. Jeg likte godt fargene dine. Jeg har fått garn (i dusere farger) til et slikt pledd, så jeg tror kanskje det blir til at jeg hekler et slikt i sommer, men jeg må vurdere det litt.
  Jeg har i hvert fall en plan om å bruke den ene ruten, solsikke?, til et annet pledd jeg skal starte på nå.

  1. hobbyugla:
   Tusen takk 🙂 Det er jo det som er så fint, en kan bruke elementene av teppet til andre prosjekter 😉 Mange kombinasjoner og varianter 🙂
   Ha en riktig flott dag!

 2. Det blir jo kjempetøft og det er jo mange hint att, så kanskje det blir stort nok til slutt. Det andre eg ahr sett sammen hekla før var bare kvitt rundt så det ble helt annelrledes og vedkommende hadde også lagt rutene annerledes. Jo dette blir nok spennede å fullføre. Håper du får ein fin dag i sol og med dine sysler.

  1. gretashobby:
   Tusen takk Greta 🙂 Målene er 95 x 125 cm, men siden jeg har tykkere garn så blir nok mitt noe større. Det er jo det som er så spennende, for både hvordan man legger rutene og hvilke farger man bruker kan gjøre alle teppene veldig forskjellige.
   Takk 🙂 Ha en riktig flott dag du og. Klem

 3. Herlig, dette teppet var fint ferdig. Måtte se på teppet og på ankelsokkene har lyst til å lage noen ankelsokker og tepper jeg også. Flink du er som har gjort dem ferdig.

  1. fjellgeitbundingen:
   Tusen takk 🙂 Men teppet er ikke 100% ferdig enda. Mangler de to siste kantene … men det skal gjøres ferdig. Må bare få ferdig noen andre ting 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *