10 down

and 6 more to go … 😉 Og da snakker jeg selvsagt om …

Crochet-A-Longen til Drops med det fengende navnet The Meadow. Da er det faktisk kun 6 hint til som kommer, så om 6 uker er jeg kanskje ferdig med teppet? Blir liksom ikke helt ferdig med å mase om den helt enda 😉

På lørdag skulle vi ha håndarbeidscafé på Låven hos Sol. Sola skinte fra blå himmel og det var godt og varmt. Så denne gangen satte vi oss ute i stedet for inne på låven. Vi ble faktisk mange denne dagen og det var utrolig hyggelig!

Bilde brukt med tillatelse fra Sol Suggelia.

Lur var jeg også, fordi jeg satte meg med ryggen til sola for å unngå å ha den rett i øya. Men det jeg ikke tenkte på var at sola flytter litt på seg, så på noen timer kom den rundt på sida. Det merka jeg først etter en god stund … hehe … så nå har jeg ikke kunnet sitte ut i sola de siste dagene rett og slett fordi jeg ble solbrent på lørdag! Men det var en utrolig koselig dag med mye håndarbeid, prat og latter 😉

Jeg tok med meg teppet og hint #10 og satte i gang å hekle den første delen av kanten. 

Hva synes du?

Og nå er både jeg og teppet veldig klar for hint nr. 11 som kommer i morgen (tirsdag) 😉

Ha en riktig flott kveld!

 

#DROPSCAL #TheMeadow #Hint10 #Heklingergøy #LåvenhosSologKnut #Mysterieteppe #CrochetALong

8 kommentarer til «10 down»

 1. Skjønner at dere koste der og ja det kan vere farlig å sitte slik og man merker ofte ikkje noe før det er litt sent. Og du ahr vel kanskje litt eltt for å bli brent også?
  Teppe vart eller vert knallstilig. Du er no flink da. Tenker du gleder deg til i morgen. klem

  1. gretashobby:
   Hehe … jeg må nok passe på litt ja. Takk takk 🙂 Er jo veldig spennende å se hva som skjer videre med kanten 😉 Ha en flott kveld Greta 🙂 Klem

 2. Veldig hyggelig strikke kafé, og himla koselig med litt strikke kafé på søndag også:-) Blir spennende å se hva neste blir på teppet ditt, kjempe fint er jeg sikker på det blir😀

  1. Bente:
   Ja, det var utrolig hyggelig både lørdag og søndag 🙂 Er veldig spent på hva som er neste hint, men har bestemt meg for å følge anvisningene uten kreative endringer 😉
   Vi må få til en kafe til i juni 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *