Det skal ikke mye til for å glede noen :-)

Når jeg startet å blogge så var det ikke premier og gaver jeg tenkte mest på. Har jo sett at mange har hatt Give Away, men har sjelden vært så heldig på sånne. 

Selv har jeg aldri hatt en Give Away men kanskje det kunne være noe å tenke på 🙂 Jeg har jo snart 4 års jubileum på bloggen her. Tenke seg til at jeg har skrevet blogg i 4 år … men uansett, det var ikke det jeg skulle fortelle om nå 🙂

En dag jeg var innom Frodith og tittet på bloggen hennes hadde hun en konkurranse gående. Skyggebildet viste Frodith som drakk på noe og hun lurte på hva hun drakk. Utfra formen på flaska så gikk jeg for Imsdal vann. Og jammen meg hadde jeg riktig svar, sånn rent bortsett fra at jeg ikke hadde foreslått en smaksvariant 😉 Men uansett gøy å få rett 🙂

Overraskelsen var stor når Frodith sa at de som hadde rett svar fikk en liten overraskelse i posten. Det gikk noen dager og plutselig lå det en spennende pakke til meg i posten! Jeg hadde jo helt glemt konkurransen hennes da.

Og se hva som lå inne i pakken min:

Et par utrolig søte sommersokker som passet perfekt til lisjefrøkna mi! Stoor takk til Frodith 🙂

 

Noen dager senere var jeg faktisk så veldig heldig at jeg ble trukket ut som vinner av en oppskrift av Monika Mortensen via facebook gruppa Kjærlighet i hver maske .

Og da var jeg så heldig at jeg vant denne oppskriften (bilde er lånt fra Monika sin blogg):

Var ikke den utrolig søt!

Det er utrolig hvor mye sånne småting kan bety midt oppe i hverdagens strabaser . Stor takk til dere begge:-) 

 

#Frodith #Ibeliveinangels  #Bloggkonkurranser #Kjærlighetihvermaske #Småglederihverdagen

 

 

 

 

6 kommentarer til «Det skal ikke mye til for å glede noen :-)»

 1. Så koselig at de falt i smak hos lille jenta 🙂 Det har gått litt tregt å få sendt ting i sommer.. Jeg har vært treg, men til slutt har jeg fått de avgårde 🙂

  1. frodith:
   Det går helt fint Frodith. Det var en utrolig koselig overraskelse og det passet så godt at de kom når de gjorde! Det gjorde en forskjell for meg i en ellers grå og tung dag 🙂 Klem

 2. Moro å vinne litt, selv om premien ikke er såååå viktig :)) Gøyale sokker du fikk..og den andre premien er jo perfekt for håndarbeidsentusiaster vil jeg tro :)) Kos deg med sommeren <3

 3. Hei og god morgen. Sitter her åleine og har ein liten bloggrunde før dagen starter for fult. Så heldig du er da. Neste så eg kanskje bør fjerne deg fra Gi vekken min hehe, neida bare tuller. Den trekkes seianre i dag.
  Gratulere med flotte premier. Er ikkje ofte eg sjølv vinner slikt, men så er eg veldig sjelden med på det også da. Men alltid gøy å prøve. Ha ein fin dag videre

  1. gretashobby:
   Så koselig med en liten stund for seg selv 🙂 Hehe … håper ikke det da. Har vært med på mange konkurranser og noen få give-awayer og det er ikke mye som har gått min vei på de 😉
   Takk 🙂 Ha en flott dag du og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *