Et skikkelig DIY prosjekt

Det har vært ett prosjekt som har tatt litt tid i sommer og det er vinterhagen 🙂

Det har gått med litt tid på å finne ut hva vi vil gjøre med den og ikke minst hvordan skal vi gjøre det. Det er jo spennende med et sånt prosjekt for vi hadde i utgangspunktet en tanke, men det ble snart byttet ut mot en annen.

Det startet med at vi skulle kjøpe noen bukker til ei bordplate og så ha masse forskjellige stoler (trestoler) og male de i forskjellige farger. Men etterhvert fant vi ut at det var ikke det vi ville. Selv om stolene var gode å sitte på så ble det ikke til at rommet ble brukt på den måten vi ønsket.

Tilslutt bestemte vi oss for å ha en sofa og noen gode stoler der ute slik at vi kunne sitte der og slappe av om kveldene spesielt når temperaturen eller knott og mygg ikke tilsa at vi kunne sitte ute på kveldene …

Vi dro derfor ned på gjenbruken i Lillesand og tittet oss rundt 🙂 Der fant vi en furuseng som kunne brukes som sofa og et akkurat passe stort bord, også i furu. Men det er jo så greit fordi furu kan males 😉

Ville ikke ha hvit farge pga at den reflekterer sola for mye og da må jeg sitte med solbriller konstant i vinterhagen. Og det hadde jeg ikke lyst til, men samtidig så var det jo greit at møblene var lyse. Løsningen ble fargen Silver grey:-)

Madrass hadde vi liggende så det var ikke noe problem, men puter til sofaen måtte vi ordne  🙂 Så vi tok oss en tur til Ikea for å kjøpe noen store og små puter til sofaen.

Det store spørsmålet nå ble jo hva skal vi trekke putene og madrassen med? Kanskje fleece kunne være noe, for det ville jo gjøre det litt varmt også, men samtidig kunne det bli klamt og sitte på.

Jeg hadde ikke bestemt meg helt hva det skulle bli til. En dag jeg gikk på senteret tittet jeg innom Rusta, kanskje de hadde noen pledd som kunne være billigere enn å kjøpe fleece i metervare. Fant ingen pledd i ønskede farger, men så dukket det opp en stor korg med akkurat de fargene jeg ville ha! Og det var badehåndklær i str. 1,40 x 70 … 

Det tåler jo litt også, så etter å ha konferert litt med gubben ble det sånn.

Så da var det bare å finne fram symaskina og sette i gang 😉

Den gamle håndklehylla som vi hadde på badet før, ble flyttet i ut i vinterhagen. Tenkte den kunne være et fint supplement til resten. Og ikke minst et flott sted å sette litt forskjellige ting 🙂

Hvordan ble det lurer du nok på, men det får du se i ett senere innlegg 😉 Ha en flott dag!

#Vinterhage #DIYprosjekt #Gjenbruk 

 

6 kommentarer til «Et skikkelig DIY prosjekt»

 1. Hei så spennende dette var da. Dere er flinke å få det til skjønner eg. Blir veldig spennende å følge med å sjå korleis dette blir. Eg skal følge med det lover eg. Fortsatt fin uke.

  1. gretashobby:
   Det har nå tatt sin tid da … men det er jo godt å få det ferdig slik at man kan bruke rommet og 😉
   Så fint at du vil følge med.
   Ha en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *