Et godt resultat?

Jeg fortalte tidligere om det store DIY prosjektet som har hatt fokus nå i vår og sommer. Og det store spørsmålet er – ble det et godt resultat?

Stolene våre har jeg ikke spesialsydd noe til, så der har vi brukt pledd for å dekke den gammelrosa fargen 🙂 Får se på sikt om jeg velger å gjøre noe mer med de.

Det lille bordet som er spraymalt i lilla metallic farge fortalte jeg om i et tidligere innlegg. På grunn av at malingen trakk godt inn i furubordet ser det fra enkelt vinkler litt sølvfarget ut. Jeg syntes det ble tøft.

Melkespannet med utstansing synes jeg er flott, men vurderer å få noe farge på det. Synes kanskje ikke det får vist seg nok fram. Men det får vi se på etterhvert. Siden dette er en gave som mannen har fått så er det han som bestemmer hva det blir til 😉

På puffene brukte jeg rester av håndklærne etter at jeg hadde gjort ferdig sofaen.

Og dette er da kroken min:

Her ser du hvordan sofaen ble:

Og her ser du gubbens godstol og den brukes flittig!

Bordet ble malt i sølvgrå farge og satt ved veggen for grei framkommelighet. Hvis vi har behov for å få det nærmere sofaen flytter vi bare på det etter behov.

Bestemte meg for at jeg måtte sy en duk av noen av håndklerestene slik at vi hadde en duk på bordet i påvente av at jeg skal få heklet en løper til bordet etterhvert 😉 Har en del andre ting jeg må prioritere først og da ville det jo se litt tomt ut på bordet …

Vi satte inn godstolene i påvente av at det resterende skulle males. Etter å ha sittet der en stund bestemte gubben seg for at han ville ha plassen slik, og at sofaen fikk stå mot den andre veggen i stedet. Her er hans godkrok fra en annen vinkel.

Innholdet i hylla i kroken er forandret siden dette bildet ble tatt – nå ser det sånn ut:

Må jo bare vise noen detaljer som jeg synes gjør mye for helheten i rommet 🙂

Denne lykten hadde mann og datter kjøpt på Fretex – da var den svart. Syntes faktisk den ble mye mer stilig i lilla metallic 😉

Serviettholderen ble spraymalt med en blå-turkis farge og så var jeg så heldig at jeg fant servietter i lime, gul og cerise som passet veldig fint inn.

Pga plass har vi et lite fryseskap stående i vinterhagen og det kan jo brukes på flere måter. Bl.a. som en krok til sofaen, og ikke minst et bord for planter. Her har vindruene til gubben fått tilholdssted:

Denne potten var hvit og sølvfarget og har fått seg en omgang med gul spraymaling fra Biltema.

De gamle froskepotten samt den nye froskekoppen til frøkna (fordi den var for skummel til å drikke av) har fått nytt innhold:

Og den kule høyttaleren som gubben fikk til 50 årsdagen har fått sin plass her:

Og så må jeg jo bare vise fram en kul plante som gubben har fått av en kompis. Utrolig stilig synes jeg!

Og sånn har da rommet blitt seende ut 🙂

Og sånn ble det etter at vi hang opp noen gamle gardiner vi fant:

Greit å ha muligheten til å kunne trekke litt for om sola blir for sterk.

Og slik er utsikten fra godstolen:

Selv syntes jeg vinterhagen ble veldig koselig og fin 🙂 Og det har blitt favorittplassen til flere av familiens medlemmer. Sofakroken er bare knallgod sier lisjefrøkna 😉 

 

#DIYprosjekt #Vinterhagen #Prosjektvinterhage #Fargerikt #Gjørdetselv 

 

 

 

6 kommentarer til «Et godt resultat?»

  1. Dere har virkelig jobba og stått på her er eg. Kjekt å lage seg til ein fin kosekrok ein kan bruke hele året kanskje? Hvertfall så lenge det er såkaldt sommer. Med bare regn. Det er kasnkje ikkje bare regn der nede foresten. Eg bor jo fortsatt i sogn eg ja heheHer er det bare trist. Vel det var vel ok ver igår.
    Men for å gåtilbake til vinterhagen. Her skjønner eg at dere koser dere.

    1. gretashobby:
      Tusen takk Greta 🙂 Ja, det har vært litt jobb med den, men det er jo utrolig deilig å ha fått denne lyse trivelige plassen 🙂 Koser oss godt der 🙂 Nei, det har ikke bare vært regn, men har vært mer enn nok synes jeg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *