Litt babystrikk innimellom

Innimellom andre prosjekter så har jeg puslet litt med litt babystrikk. Alltid greit å ha litt på lager i påkommende tilfeller 😉

Disse er allerede gitt bort. De er strikket i Debbie Bliss Baby Cashmerino:

Har brukt same garn på dette komplette settet som blir lagt i lageret 🙂

Mens jeg på dette settet har brukt Cotton Merino 🙂

Så da har jeg to sett i rosa liggende til riktig anledning eller til marked 😉

Kanskje på tide med noe blått også 😉

Ha en flott dag!


 

#Babystrikk #Babytøfler #BabyCashmerino #CottonMerino #Babyvotter #Babylue

10 kommentarer til «Litt babystrikk innimellom»

  1. Hobbystua:
   Takk Marianne 🙂 Det er lett og koselig strikk 🙂
   En fortsatt god sommer til også 🙂 Skal en tur i Bussevika 12-14. kanskje jeg rekker en tur innom 🙂

 1. Hei, dette var et nydelig sett 🙂 Søte knapper på tøflene. Vinterhagen din var original. Hvordan kom du på å bruker håndduker?

  1. Anonym:
   Takk 🙂
   Tenkte egentlig på fleece, men siden budsjettet var litt stramt så så jeg meg om etter andre alternativ. Når jeg så håndklærne i de rette fargene så tenkte jeg at de tåler jo litt bruk og en blir ikke så svett av å sitte på de som fleece … og da når prisen var billig – da ble det de 🙂

 2. Hei på deg. Nydelige strikke sett til ei ita jente dette. Ja det burde du virkelig. Ha eit lyseblått sett mener eg hehe. Kjekt med litt småting også å pusle med ikkje bare slike store prosjekter. Kos deg videre med dine sommer sysler. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *