Tilfeldigheter førte til bestilling

I forbindelse med Crochet-A-Long’en til Drops så la jeg inn noen bilder av teppet mitt i Facebook albumet mitt. Og da havnet det jo på min side, men det bildet som kom fram på tidslinjen var ikke det teppet, men et bilde av noen grytekluter som jeg hadde heklet tidligere.

Ikke lenge etterpå fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage 2 par for en venninne 🙂 Og det er jo klart jeg kan!

Og da starter jeg med dette og noen av dere kjenner sikkert igjen begynnelsen fra tidligere innlegg 😉

Min venninne bestilte 2 par grytekluter og jeg satte i gang. Tenkte meg ikke helt om og heklet 4 «hjørner» til hver enkelt gryteklut. Men det ble jo helt feil, for jeg skal jo bare ha to «hjørner» til hver gryteklut, fordi de neste to «hjørnene» skal koble sammen alt. 

Og da hadde jeg jo plutselig materiale til 4 par grytekluter i stedet for 2!

Men ikke så gæli at det ikke er godt for noe 😉 Nå har jeg jo 2 ekstra par grytekluter til markedet jeg har meldt meg på 😉

Det skader jo ikke å ha noe ekstra til markedet 😉

Ha en flott kveld!

#Grytekluter #BomullSport #Rillegrytekluter #Heklingergøy #Heklerpåbestilling #Norge
 

6 kommentarer til «Tilfeldigheter førte til bestilling»

 1. Kjempefine de da ..men det der med hjørner skjønte jeg ikke mye av..hehe…blir de sydd sammen på midten eller noe slikt ? Spennende å ha med eget håndarbeide på marked tenker jeg :)) Kos deg med kvelden <3

  1. annebe:
   Ikke så godt å forstå det, men lager i utgangspunkt 2 hjørner og så hekler jeg de sammen ved å hekle hjørne 3 og 4 😉
   Takk 🙂 Kos deg du også!

 2. Ja ofte så blir det andre ting som kjem frem og ein får bestilling på enn det ein skulle tro. Så kjekt da. OG så lur du var. Da har du enda mer i lageret enn du hadde tenkt. Og så kjekt å få fylt opp litt no før den nye jobb kvardagen starter. Da får du det travelt att veit du. Så det er best å stå på med inner og garn no. Ha ei fortsatt kreativ uke. klem

  1. gretashobby:
   Hehe … ja en kan trygt si at det blir travelt 🙂 Takk takk, men jeg greide nok ikke å lage så mye som jeg burde fått til, men sånn er det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *