Og der dukket hun jammen meg opp igjen …

Her er jeg igjen 🙂 Og det var jammen meg på tide!

Det er gått nesten to måneder siden mitt forrige innlegg på bloggen … og det er bare altfor lenge siden. Her må det bare full skjerpings til!!

Det er ikke det at jeg ikke har holdt på med håndarbeid i de to månedene heller, for det har jeg faktisk gjort i stor grad gjort. Og innimellom diverse håndarbeidsprosjekter har jeg søkt på jobber og vært på både 1. og 2. gangs intervju. Vi harvært på tur til familien på Vikna hvor vi feiret mormors 98 års dag. Deretter bar det heim noen dager før jeg startet i ny jobb. Deretter ble det begravelse for svigermor og så var det skolestart for yngstemann. Det har skjedd mye på den tiden, og mye som har krevd masse energi. Nå begynner jeg endelig å føle at jeg har hodet over vann også på jobb – føler at jeg blir tryggere for hver dag på arbeidsoppgavene.Og det gir en god følelse.

Men for å fortelle om dette prosjektet må jeg litt tilbake i tid … faktisk helt tilbake til 19. juli. Da startet nemlig www.jarbo.se med sin Knit-Along kalt Fruntimmersocken. Den skulle gå over 6 dager og vi ble presentert for en ny del hver dag.

Bilde lånt/kopiert fra www. jarbo.se 

Jeg syntes den hørtes og så utrolig morsom ut og da måtte jeg jo bare hive meg på 😉 

Og så var det jo fargevalget da 😉

Tenkte disse to kunne passe godt sammen. Visste jo ikke hvordan mønsteret blir, men det får bli som det blir 😉

Og slik gikk det til:

Har aldri strikket sokker fra tærne og opp, og heller ikke prøvd å strikke hæl den motsatte veien, men dette frister til gjentagelse 😉

Og så var de plutselig ferdig – og jeg lå bare to dager etter skjema 😉 Det vil si at jeg strikket de på 8 dager. Greide å henge med til dag 5, men da var det noe annet som jeg måtte fikse ferdig først … men sånn er det jo.

Og jammen meg var de en perfekt 37-39 størrelse også 😉

Det var utrolig gøy og jeg kan godt tenke meg å strikke flere par av disse. Likte nok mønsteret Margaretha best – kan nok godt tenke meg å strikke noen par med kun det mønsteret.

Å strikke sokker fra tærne og opp var en ny erfaring og forbausende enkelt 😉

 

Ha en flott kveld!

#Fruntimmersocken #Järbo #KnitAlong #Strikkingergøy #Strikkasokker

 

4 kommentarer til «Og der dukket hun jammen meg opp igjen …»

  1. Hei, Kondolerer med Svigermor, gratulerer med ny jobb og nye morsomme sokker 🙂 Godt å se deg igjen, og håper vi får se resten av prosjektene du har holdt på med etterhvert. Ha en fin dag.

  2. Det vart fargerike sokker med masse flott mønster. Har aldri strikket sokker den veien eg da. Der eg eg konservativ hehe. Men kven veit ein dag gjer eg vel det og.
    Ja du har vært lenge vekke. Men eg følger deg jo på face også, så eg veit at du ahr hatt mye å styre med og det har jo eg og. Men no begynner nok kvardagen og roe seg for noen og ein kvar. Ha ein flott dag og fortsatt god uke. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *