Da er tiden kommet …

Da er tiden endelig kommet for det som jeg har gledet meg til helt siden jeg, pga nedbemanning på jobb og flytting til «nytt» hus, måtte kansellere strikkefestivalen i mars.

I dag setter vi oss i bilen og fyker avgårde til Oltedal og Viking Strikkefestival! Og gjett om jeg gleder meg. Det har virkelig vært det jeg har sett fram til i hele år og en stor takk til mann og barn som har forstått at dette er viktig for meg og ga meg strikkefestivalen i bursdagsgave!

Denne gangen er vi 6 strikkeglade damer som tar turen og stemningen er god allerede 😉

Det blir en flott helg! Og en utrolig deilig helg hvor jeg bare kan slappe av og kose meg med håndarbeid og jentene, og ikke tenke på det jeg burde gjort heime … Og ikke minst få treffe igjen mange koselig og flotte damer som vi har blitt kjent med! Og kanskje vi blir kjent med noen nye også 😉

Rita og Marianne vi kommer snart 😉

Ha en riktig flott helg alle sammen !

 

#VikingStrikkefestival #StrikkefestivalOltedal #Kosehelg #Bestebursdagsgavenjegkanfå 

 

10 kommentarer til «Da er tiden kommet …»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *