Hva skjer’a …

Skjønner ikke helt hva som har skjedd i høst, tida har bare rast avgårde og jeg synes ikke jeg har fått gjort noe som helst … Vi er jo allerede midtveis i november … september og oktober bare raste avgårde … Er det noen andre som kjenner det sånn også?

Men når jeg begynner å tenke etter så har jeg jo faktisk fått gjort en del, men det er jammen meg nok jeg ikke har fått gjort også … Det er jo lov å håpe at en kan gire ned litt framover … hehe 😉 Er jeg optimist eller hva …

En av de tingene jeg føler jeg ikke har fått prioritert har vært bloggen, og det er synd synes jeg. Det er jo så gøy, ikke bare i fht min men også det å følge med på hva andre skriver om på bloggen! Det har faktisk blitt heklet og strikket litt i høst også, har bare aldri fått laget innleggene og lagt de ut på bloggen. Her må det bare skjerpings til. Godt å se at noen ikke har gitt meg helt opp 😉

I mitt forrige innlegg fortalte jeg om det som for meg er årets «store happening» – nemlig strikkefestivalen til Vikinggarn!

Det er en helg som gir en skikkelig dose vitamininnsprøyting. Det er så koselig, vi sitter og prater, strikker og ler i lag! Det er skikkelig god humor og ikke minst trim for magemusklene.

Noen av oss ventet ikke engang med å begynne på strikketøyet til vi var kommet fram. For de av oss som ikke kjørte kom strikketøyet frem allerede i bilen, og selv om det ikke er den lengste turen så går det 3,5 til 4 timer på turen. Og for å si det sånn, så er det ikke akkurat kjedelig på biltur heller 😉

Vi hadde booket oss inn på det «vanlige» stedet vårt. Denne utsikten er utrolig deilig å få med seg. Gleder meg til den dagen jeg faktisk kan få tatt bilde av denne utsikten i flott vær, for det har vi ikke hatt mye av på festivalene. Men hva gjør vel det når sola skinner inne 😉

Etter at vi hadde fått installert oss på hytta kjørte vi opp til Lafthuset og fikk spist litt mat før selve festivalen begynte.

I år som de andre årene har vi fått «goodie-bag» når vi kommer 🙂 Og i år fikk vi bl.a. dette oppskriftsheftet og der var det mye som jeg kunne tenke meg å lage … så da ble bare «ventelista» enda lengre 😉

Vi fikk også et nøste med Aurora, samt litt annet småtteri 🙂 Dette var fargen jeg fikk i min bag, men det var utrolig mange flotte farger av det garnet. Mange stilige og tøffe fargekombinasjoner.

Det tok ikke lang tid før de første festivaldeltakerne begynte å komme inn med poser med garn … Det er jo ikke så rart når det var 30% på garn denne helgen, og mange andre gode tilbud i tillegg …

Innimellom all strikkingen og skravlingen tar vi oss også tid til litt mat og drikke også. I år fikk vi litt kakekos, og da måtte vi jo teste litt av alt 😉

Det ble sent på kvelden før vi kom oss tilbake til hytta, og da ble det enda en stund med strikketøy og kos før vi omsider kom oss i seng. Neste morgen fikk vi litt besøk på hytta.

De ville veldig gjerne komme helt inn, men de virket ikke helt fredelige … så det fikk de ikke lov til!

Fredagen ble fulgt opp av lørdagen med mer av strikking, skravling, latter, garnshopping osv. Her kan vi stille spørsmål og få hjelp til diverse og ikke minst får vi ideer og tips til hva vi kan lage eller hvordan man kan gjøre ting! Det er altså så utrolig gøy og avslappende. Og det er mye takket være de to som er ansvarlige for gjennomføringen av festivalen, nemlig Rita Skoglund og Marianne Johansen! To utrolig flotte damer som stiller opp og hjelper så godt de kan. Festivalen ville ikke vært det samme uten disse to!!

Vi fikk med oss lanseringen av boka Knøttestrikk og et foredrag om farger, samt en moteoppvisning med Vikinggarns nyeste strikkemodeller. De presenterte mye flott, men tror nok de som viste fram plaggene fikk mye mer oppmerksomhet 😉

Og så det store spørsmålet: 

                                                       Kjøpte jeg noe garn?

Hva tror du ….

SELVFØLGELIG!!

Er det noen som ville trodd meg om jeg sa jeg ikke kjøpte noe garn?!

Jeg kjøpte meg garn til denne genseren. Selvfølgelig må jeg gjøre noen endringer på den, bla. lengre armer og noe annet småtteri. 

Falt veldig for denne fargen. Noe ulikt meg … men kanskje jeg overrasket noen nå … hehehe.

Og så bestemte jeg meg for å kjøpe garn til en kofte til meg selv, men jeg greide ikke å bestemme meg for en så da ble det garn til to … 

Nå var dette garnet på salg til 10 kr nøstet så det ble ikke så dyrt 😉

Og så ble det noen nøster av dette garnet. Har svart Alpaca Silk fra forrige festival så da kan jeg kombinere disse.

Etter en fantastisk flott helg, måtte vi jo bare innom et fabrikkutsalg til på veien. Gjestal sitt garnutsalg ligger bare ca 2 km lenger bort i «gata» fra Lafthuset så vi svippet innom på vei heim.

Der hadde de posesalg av bl.a. Dale Falk garn i mange flotte og nydelige farger. Jeg hadde stappet en pose så full at den var revneferdig. Men så gikk jeg jo videre innover i lokalene og fant noe helt annet garn også …

Etter veiing for og i mot så fikk Dale Falk garnet komme tilbake i eska, og jeg gikk for dette i stedet.

Denne gangen ble det mye garn til prosjekter til meg selv, men jeg fortjener jo det … gjør jeg ikke?

En stor takk for en fantastisk flott helg på strikkefestival til reisefølget mitt og ikke minst alle kjente og ikke kjente festivaldeltakere! Jeg gleder meg allerede til neste gang <3 når det nå blir.

 

#VikingStrikkefestival2016 #Vikinggarn #Fabrikkutsalg #Gjestal #Strikkingergøy #Strikkeglede 

10 kommentarer til «Hva skjer’a …»

 1. Ja tida bare fyker av sted syns jeg også… Bra du har kost deg med strikking og festival, og du har garn så du kan strikke i lange tider ser det ut til..hehe… Koselig med innlegg fra deg igjen :))

 2. Så herlig:) garn er alltid stas og spesielt når en får det på tilbud. Ser ut som dere har kost dere på tur. Apropos tid, den flyr avgårde, snart er det jul, viktig å leve i nuet, ellers føler en bare at tiden går fra en. Ha en fin dag!

 3. Du setter virkelig stor pris på denne vitamin innsprøytinga skjønner eg. Du spurdeler alltid når du skriver innlegg om desse festivalene. Det er kjekt det. Masse garn har du kjøpt også. Klart du fortjener det. Har du foresten strikket ferdig den jakka di med masse fletter på?
  Kjekt å lese at du koser deg slik. Og ja tida den farer veeeeldig fort avgårde. Vet ikkje hvor det blir av den. Klem herfra

  1. Greta:
   Jeg setter utrolig stor pris på denne turen, fordi jeg virkelig kan slappe av og koble ut hverdagen 🙂 Og det er en god følelse som en ikke har for ofte.
   Nei, holder fremdeles på med den. Den er sånn alenestrikk uten forstyrrelser … mye telling og felling å passe på ..
   Klem

 4. En ting er sikkert er at du er tilbake her igjen og det syntes jeg var veldig artig. Tiden går så fort nå og vipps er det liksom gått enda en uke-måned. Men skal si du har kjøpt deg masse herligheter av garn og det er du sikkert fortjent også. Noe skal en jo koste på seg og garn er ikke det verste og unne seg heller. Så nå tenker jeg du kommer til og vise frem mange fine plagg utover vinteren og ikke minst at vi får sett mere til deg her. Så ha en fortsatt fin kveld og uke så ses vi igjen:-))

  1. Hobbystua:
   Så koselig sagt da 🙂 Takk Marianne 🙂 Veldig koselig å få sånne tilbakemeldinger. Jeg synes jo jeg har fortjent det … hehe … har brukt oppsparte gavepenger og arbeidspenger på håndarbeid jeg har solgt 😉 Satser på at jeg blir mer tilstede her ja. Synes det er en så trivelig gjeng her, og ikke minst du 😉
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *