Tilbake i tid

Det var utrolig koselig å få så mange flotte kommentarer om at jeg er tilbake igjen. Det setter jeg utrolig stor pris på <3

Etter å ha fortalt om strikkefestivalen må jeg gå litt tilbake i tid for å vise fram noe av det jeg har laget i sommer/høst.

Et av de store prosjektene som jeg har hatt har vært den islandske genseren til gubben min, som jeg har fortalt om tidligere 🙂

Jeg måtte jo sørge for å få den ferdig i god tid før høsten og vinteren fikk tak. Hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle bli ferdig helt på tampen …

Så det ble strikket i ledige øyeblikk og ute i sommervarmen … og da ble det godt og varmt i fanget. Men egentlig gjorde ikke det så mye, for stort sett så blåste det en del når jeg skulle ut og sitte i solen. 

Og genseren ble ferdig i god tid den 🙂 Og jammen meg ble størrelsen fin også 🙂

Ikke så vanlig antrekk til en ullgenser normalt sett … men sånn går det når man blir huket tak i for prøving og bildetaking 😉 Er veldig spent på hvordan den er å ha på seg. Garnet virker kløete på meg, men de som kjenner garnet sier at det skal bli bedre når den er vasket.


Det gikk noen uker før jeg, med god hjelp fra ei venninne, faktisk endelig fikk vasket genseren. Det hastet jo ikke så fælt … det var jo ikke så kaldt enda i august… hehehe.  Tok ikke sjansen på å vaske den uten litt guiding … kunne jo ende med å tove den og det ville jeg unngå. Det har jeg opplevd før, og det er innmari kjipt!!

Men genseren ble fin den og gubben ble fornøyd 🙂 og da er jeg fornøyd også.

Ha en flott torsdag alle sammen 🙂


 

#Islandskgenser #Alafoslopi #Noetilgubben #Strikkingergøy #Stryta

10 kommentarer til «Tilbake i tid»

 1. Det var ein blid og flott gubbe som var godt fornøgd med genseren sin ser eg. Og det er alltid kjekt. Man er gjerne spent når man lager noe man aldri har laga før og det er jo viktig at det passer og at mottaker er fornøgd. Og det var V ser eg og da er jo alt greit da.
  Greit å ha deg tilbake i bloggverden ja. Håper du holder deg her hos oss no da. Stor klem fra meg og hilse.

  1. Greta:
   Ja, var spent på størrelsen siden jeg måtte øke opp på antall masker og ikke helt visste hvordan størrelsen ble. Den ble litt romslig, men det er han fornøyd med 🙂 Klem

 2. Det er helt sant at du var ønsket tilbake her i blogglandia..og savnet har du vært. Men godt og se innlegg igjen og med en flott mann også som har fått seg en lekker genser du har strikket til han,,så den har nok varmet godt i sommer på fanget når du strikket. Men får håpe den blir god og bruke uten at den skal klø og stikke,,,for slikt er jeg veldig var på selv…:-)) En riktig fin kveld og helg ønsker jeg deg 🙂

  1. Hobbystua:
   Tusen takk Marianne. Det er utrolig koselig å høre det. Er veldig spent på kløing jeg også, for han er ganske sensitiv for sånt …
   Ha en flott kveld 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *