Litt vinterstrikk må til ;-)

I sommer fikk jeg et spørsmål fra fra en mamma om jeg kunne strikke en lue til frøkna hennes. Hun trengte den ikke før til vinteren fikk jeg beskjed. Og det kunne jeg jo fikse. 

Vurderte litt fram og tilbake hvilken type lue jeg skulle strikke og endte opp med denne Kari Traa lua. Har strikket noen av de før og de er gøye og ikke minst kjappe å strikke.

Her finner du beskrivelsen på hvordan den lages http://nikostrikk.blogspot.no/2010/02/karitraalua-mi.html.

Strikker de i Merino Extra Fine fra Drops på pinne 3,5 og da blir de akkurat passe tette og gode 🙂

Jeg visste at frøkna som skulle ha lua er veldig glad i lilla og da måtte jeg jo ha den som bunnfarge. Resten av fargene er det min lille frøken som fikk bestemme. Grunnen til det var at det var hennes bestis jeg strikket til 😉 Og hun vet jo hvilke farger som er populære der 😉

Jeg måtte justere litt ned på størrelsen siden jeg bruker damestr. som mal. Og slik ble lua seende ut. 

Mottakeren var veldig glad og fornøyd med lua! Og det er alltid hyggelig å få tilbakemelding om.

Jeg lovte lisjefrøkna mi samme type lue og hun fikk plukke fargene selv. Hvordan stripene ble har mamma’en bestemt 😉 

Hun var så fornøyd med lua at hun til og med brukte den inne de første dagene. Da har man truffet blink vil jeg si 🙂

Må jo bare fortelle at jeg var ute i god tid med bestillingslua – den ble levert i begynnelsen av oktober og da var det fremdeles 10 varmegrader her … 

#KariTraalue #Dropsgarn #DropsMerinoExtraFine #Luestrikk #Strikkingergøy

 

10 kommentarer til «Litt vinterstrikk må til ;-)»

  1. fjellgeitbundingen:
   De er skikkelig gøye å strikke. Det kan bli mange tråder å feste hvis en lager mange striper 😉
   Håper du har det bra en mandags kveld 🙂

 1. Hei. flott lue du har laga. eller eg bør vel sei luer. Skjønner godt at dei blir fornøgd med desse luene. Og så har dei luer som er av samme type bestevenninene. Kjekt det. Og eg tviler ikkje på at du fikk levert luen i god tid. Før kulden kom. I dag har vi ikkje bruk for lue her. her er 9+ no og sol ute. HA ein god dag. klem

  1. Greta:
   Tusen takk Greta 🙂 Skulle jeg ha brukt lue så ville nok jeg hatt en sånn også 😉 I går og i dag morges hadde vi behov for lue, men ellers har det vært grei temperatur på dagtid. Blir nok kuldegrader til natta …
   Ha en riktig flott mandagskveld 🙂 Klem

 2. De ble jo skikkelig fine ..og når de som skal bruke dem er fornøyde også er det jo helklaff da :)) Kos deg med dagen videre <3

 3. Heisan:-) Det er artig når en får gode tilbakemeldinger på at mottakerne er fornøyde med varene,og dette var også to flotte luer og i fine farger og striper . Så nå er det nok to fornøyde venninner som kan bære dem med stolthet. En fortsatt fin kveld:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *