Akkurat som om ikke en var nok ….

Fortalte i et tidligere innlegg om Setesdalskofta jeg holder på med.

Nå tror jeg at jeg har gått helt av skaftet … jeg har nemlig hivd meg med på Vanja sin Adventsstrikk 2016. Og hva skal resultatet bli ….                                

ja, nettopp! 1 Kofte …. som skal være ferdig til jul hvis du greier å henge med på lukene …

Jeg hadde veldig lyst til å være med i fjor men så ikke at jeg kunne få det til … Og jeg har tenkt fram og tilbake i år når jeg så at det ble Adventsstrikk i år og. Jeg fant ut at jeg kunne jo bare melde meg på. Om jeg ikke ble med så hadde jeg jo mønsteret til redusert pris 😉

Men jo nærmere vi kom jo mer kom lysten til å hive meg med. Troa på at jeg blir ferdig julaften er vel heller laber, men en MÅ jo ikke bli ferdig til da … 

Og da får jeg jo faktisk brukt opp litt garn av det jeg har på lager også … hehe. Kofta skal egentlig strikkes med Rauma Finull, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle bruke Cotton Merino. Siden det har en annen strikkefasthet enn det som oppskriften er beregnet på så måtte jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før!

Nemlig strikke prøvelapp for å finne strikkefastheten. og ikke minst beregne hvilken størrelse jeg skulle bruke.

Og når det var klart så var vi allerede kommet til 1. desember og 1. luke:

Vrangborder er så utrolig kjedelig å strikke … men jeg kom i mål 😉

Og så kom vi til 2. desember og luke 2:

Veldig spent på mønsteret, men ser veldig bra ut så langt.


Og det ser ikke noe mindre spennende ut etter luke 3 😉

eller luke 4.

Et spennende mønster ja!

I luke 5 var fortsettelsen på mønsteret fra luke 4 …

Og frem til nå har jeg faktisk vært ferdig med lukene før neste luke har blitt åpnet …. 

Akkurat nå ligger jeg etter med lukene. Har ikke fått begynt på luke 7, 8 og 9 enda. Men skitt au! Vil mye heller kose meg med den. Og noen dager strekker ikke tiden til til alt jeg vil 😉

Får se hva jeg får gjort i helgen når jeg skal sitte noe timer på bussen idag og på søndag. Kan bli noen produktive timer da 😉 Så får jeg se hvor mye strikking det blir utenom bussturen. Vi skal på julebordstur til København med jobb 🙂

Ha en flott helg denne 3. adventshelgen!

 

#Adventsstrikk2016 #Vanjastrikk #Sjuslagkofte #Koftestrikk #Strikkingergøy #Strikkekos #CottonMerino #Adventskofte

10 kommentarer til «Akkurat som om ikke en var nok ….»

 1. Så flott den blir, er så koselig med kofter..jeg har en i hvitt med blått på :)) Nei du får kose deg med strikkinga og så blir den ferdig når den blir det…:)) God helg <3

 2. Det ser ut som et pent mønster på koften og så strikker du jo så jevnt og pent også. Mønsterstrikking er ikke min sterke side så all ære til dere som holder på og strikke kofter og annet med flere farger. Dessuten er jo kofter helt i skuddet nå:-) Men spennende sikkert og strikke noe som en ikke helt vet hvordan blir..men gleder meg til og se den ferdig nå på denne siden av året eller starten på neste år. Men aller først håper jeg dere får en flott julebordshelg og at du koser deg:-)

  1. Hobbystua:
   Tusen takk Marianne 🙂
   Fikk plutselig lyst på en kofte. Det finnes jo så mange flott koftemønstere nå 🙂 Er veldig spent på hvordan den blir 🙂 Det ble nok over nyttår med denne fordi jeg måtte få ferdig en annen kofte 😉 Ønsker deg og dine et riktig flott og godt nytt år. Kanskje vi får til å treffes i år 😉

 3. For eit stort advents strikk da. HAdde aldri turt å vere med på slikt eg da. Da må ein jo nesten prøve å holde tritt. Men sikkert litt gøy også. Ser ut som det blir ei flott kofte ihvertfall. Lykke til og tenker du fikk gjort mye på bussen eg. Ønsker deg ei fortstt fin adventstid. klem

  1. Greta:
   Gikk inn i det med det for øyet å kose meg med strikket. Hadde noen andre ting som måtte gjøres ferdig i løpet av desember, så da måtte det bare vente. Men det kommer 😉
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *