Fargerikt og blomstrende

Den siste tiden har stort sett gått med til montering av kofta mi.

Men for noen uker siden hadde gjengen fra håndarbeidscafeen bestemt oss for å ha en UFO-kveld (UFerdige Objekter). Vi var flere som hadde sånt noe liggende 😉

Er imponert over de som gjør seg ferdig med et prosjekt med en gang og som greier å holde på med kun ett prosjekt av gangen. Jeg er dessverre ikke sånn … Jeg kan ikke holde på med ett prosjekt om gangen, jeg må ha noe å bytte i mellom. Men alt blir på ett eller annet tidspunkt ferdig …

Siden det var snakk om UFO så måtte jeg se litt på hva jeg hadde liggende. Jeg fant fram et prosjekt som jeg begynte på i april i fjor, og som jeg ikke har fått fullført helt enda. Nemlig Drops Crochet-Along-teppet The Meadow. Det var kun hint 15 og 16 som gjensto før det var ferdig. Måtte begynne på noen andre prosjekter på høstparten så da ble det liggende.

Men på UFO-kvelden ble det tatt fram igjen. Egentlig var ikke teppet blitt UFO enda i mine øyne. Men det var et greit prosjekt å jobbe med den kvelden.

Og der var kanten endelig ferdig! Og det samme kan sies om teppet 🙂

Det kan vel best beskrives som fargerikt og blomstrende 😉

Ha en flott kveld 🙂

 

#DROPS #CrochetALong #TheMeadow #Heklingergøy

 

 

 

 

4 kommentarer til «Fargerikt og blomstrende»

  1. Så fint og fargerikt teppet ditt ble ,og slike større prosjekter tar jo gjerne litt tid og få ferdig. Men smart og ta frem slike ufoer og få det ferdig så er det ekstra artig og starte opp med noe nytt igjen:-) Selv er jeg nok ikke av dem som har flere ting og lage på samme gang,men liker best og gjøre ferdig en og en ting føre jeg begynner på noe nytt igjen. Men når en holder på med større strikk så skjønner jeg dere som da vil ha noe annet og lage innimellom alt annet. Ellers var det riktig så hyggelig og se deg igjen her også. God helg ønsker jeg deg i massevis.-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *