Siste ord … ?

Nå håper jeg og tror at siste ord er sagt om mitt store ego-prosjekt i vinter … 

Og da skjønner vel de fleste som har fulgt med bloggen min litt at jeg snakker om adventsstrikket mitt som jeg har skrevet om i lange tider nå …. Det som ble nyttårsstrikk, januarstrikk og februarstrikk 😉

Men nå er den altså ferdig!

Jeg har gjort knappestolpen bredere enn opprinnelig pga. kofta var litt trang … og det var eneste måten jeg kunne greie å utvide passformen på den. Og det gikk veldig fint. Synes egentlig at det ble fint med bredere knappestolpe jeg 😉

Håper at det går bra med dere alle. Ha en flott kveld! 

 

#Vanjastrikk #Adventsstrikk2016 #Sjuslagkofte #Strikkingergøy #Monteringerpyton  #CottonMerino

12 kommentarer til «Siste ord … ?»

  1. Syntes den ble veldig fin. Denne kan du trygt være fornøyd med. Bredere knappestolpe var bare stilig det:-)

  2. Wow sier jeg,og for en jobb dette må ha vært. Men nå kan du puste lettet ut og være riktig så stolt av din flotte kofte. Og det er ikke noe og utsette på at du strikket knappestolpene bredere,det syntes jeg gjorde seg godt. Flink du og nå er jeg spent på hva du kommer med neste gang:-)) Følger med og jeg ønsker deg en fortsatt fin uke:-)

    1. Hobbystua:
      Det har vært en jobb ja, men strikkingen var peanuts i fht montering … men har plukket opp noen nye ideer som jeg kommer til å bruke når andre ting skal monteres 🙂 Og det er jo flott at en fortsatt kan lære noe nytt 😉
      Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *