Og så var det på an igjen

Og så var jeg på an igjen …. en ny Along som jeg har hivd meg med på 🙂 

Du og disse alongene var det noen som kommenterte en gang i fjor …. hehe … men da var jeg med på 3-4 stk også 😉 Men det er jo så gøy!

Drops har en hekle-along som heter Spring Lane. I år som i fjor skal det bli et teppe.

Jeg har også i år valgt å bruke garn jeg allerede har i stedet for å kjøpe nytt. Jeg skal derfor bruke Bomull Sport fra Gjestal på pinne 3,5. Det er derfor mulig at teppet mitt ikke blir like stort som det er beregnet til, men det gjør ingenting. Jeg måtte bare plukke farger ut fra hva jeg hadde mest av så det blir nok et ganske fargerikt teppe i går og.

Jeg er ferdig med Hint #1 og venter på nr. 2 som kommer i morgen en gang:

Dette blir spennende 🙂

Om du har lyst å hive deg med så finner du info her: http://www.garnstudio.com/dropsalong.php?id=2&cid=1

Ha en flott kveld!

Sånn ser det ut hos oss i kveld. Tror jeg kryper opp i godstolen og finner fram håndarbeidet jeg 😉

#DropsAlong #SpringLane #Heklingergøy 

4 kommentarer til «Og så var det på an igjen»

  1. Heisan.-) Sikkert artig og være med på en slik along og da vet en jo hva en skal gjøre dag for dag. Ser ut til at du har valgt frem fine farger så det blir spennende og se videre. Jeg driver og hekler opp noe restegarn på duker så blir noen fargerike saker det også.-) Ja jeg har sett og hørt at dere har fått mye snø i dag,og her har det også begynt men langt fra slik som nedover på Sørlandet. Så kos deg i sofaen med hekletøyet ditt..-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *