Spring Lane

Spring Lane er navnet på Drops sin Crochet-ALong i 2017. Og som jeg fortalte sist så måtte jeg jo hive meg med på den og 😉

Jeg har i år som i fjor bare funnet noen litt knæsje farger i mitt bomulls-sortiment … som har minket drastisk etter at jeg begynte med hekle-alonger 😉 Så jeg bruker Bomull Sport og pinne 4,5. Det blir en liten forskjell i målene sammenlignet med originalen, men det går helt fint 🙂

Hint #2 A

Hint #2 B

Og her er Hint #2 ferdig 🙂

Så var det 10 stk. av Hint #3

Deretter var tiden kommet for Hint #4 A & B

Og endelig var det på tide med Hint #5 A som var en  fortsettelse av Hint #4 A 

og Hint #5 B som var fortsettelsen av Hint #4 B.

Fikk litt jule-assosiasjoner til denne fargekombinasjonen. Når jeg startet på dette prosjektet så bestemte jeg meg med en gang hvilke farger som skulle erstatte originalfargene. Og de har jeg fulgt uansett hvordan mønsteret er lagt opp. Så jeg er veldig spent på hvordan det blir til slutt.

Og så var Hint #5 A & B

Her har jeg dandert ut alle hintene til og med uke 5 🙂 Gleder meg til å se fortsettelsen!

Ha en riktig flott kveld 🙂

 

#SpringLane2017 #DropsCAL #BomullSport #Hint2 #Hint3 #Hint4 #Hint5 #Heklingergøy

4 kommentarer til «Spring Lane»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *