Påskehekling må til

Påskehekling må til  😉 Selv om jeg kanskje ikke trengte flere av dette produktet …

!

Men jeg greide ikke la være å hekle den. Utrolig gøy og ganske rask å hekle. Monteringa tar litt tid men gikk allikevel greit 🙂

Denne er heklet i Drops Eskimo med pinne 5.

Vinhøna ser litt stappa ut fordi jeg brukte fiberfyllet til å fylle opp i mangel av en 3 liter med vin 😉

Og nå har faktisk vinhøna fått et nytt hjem 😉

 

#Vinhøne #Hekletvinhøne #Heklingergøy #DropsEskimo

4 kommentarer til «Påskehekling må til»

  1. Så fin den ble! Kjekt med påskeprosjekt 🙂 Jeg holder på med å feste tråder på noen egg jeg har heklet. Det stoppet litt opp i festinga, så jeg har litt igjen,

    1. dandilion:
      Tusen takk 🙂 Det er koselig med noen fargerike prosjekter 🙂 Men du er jo utrolig flink til å hekle, det er ikke småtteri jeg har sett du har holdt på med 🙂 Veldig koselig at du er innom bloggen igjen 😉
      Ha en flott 2. påskedag 🙂

  2. Takk! 🙂 Det blir nok litt i rykk og napp framover, men det er kjekt å være litt i gang igjen 🙂 Ønsker deg en fin kveld! Jeg skal egentlig jobbe litt, men blir litt lett distrahert 😉 Vel, jobbing må til slik at jeg vet hva jeg skal gjøre med elevene i morgen og resten av uka 🙂 Ønsker deg en fin kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *