Bibliotekstrikk

For en stund tilbake tok jeg turen ned til Lillesand Folkebibliotek på strikke-kafe 🙂 En av de andre damene som var tilstede holdt på å strikke på noe som virket veldig kjent for meg. Hun strikket på en jakke fra Drops som heter Morning Glory.

Slik ser den ut:

Free Pattern

Bilde lånt fra www.garnstudio.com

Den samme jakken begynte jeg å strikke på i 2014. Siste oppdatering på den var i januar 2015. 

Tok med meg jakka når jeg reiste til Viking sin strikkefestival i 2015, men jeg innså fort at jeg ikke greide å konsentrere meg så mye som jeg burde ut fra mønsteret og fellinger … Den ble derfor lagt til side. 

Og siden har den ligget der … 

Dagen før jeg dro på strikkekafeen på biblioteket lette jeg etter noe garn og da dukket jakka opp. Kjente at jeg at lysten til å fortsette på den begynte å komme. Og lysten ble ikke mindre når jeg så henne strikke på jakka si den kvelden.

Et par dager senere hentet jeg den ned fra loftet og begynte å studere litt på mønsteret for å finne ut hvor jeg var … Så begynte jeg å se på størrelsen på jakka … den så da veldig stor ut?!

La jakka dobbelt på gulvet og la målebåndet ved siden av for å se hvor stor den var … og jeg ble veldig overrasket!

Jakka var 85 cm lagt dobbelt, det vil si at den blir 170 cm rundt !!! Hva i all verden tenkte jeg egentlig på da jeg begynte … sier du … og det er jeg helt enig i. Det var ikke måte på hvor stor jeg skulle ha den …

Jeg vil fremdeles ha den jakka for den er jo så flott, men jeg gidder jo ikke å strikke på en som jeg vet ikke kommer til å passe meg. Tok derfor en vanskelig avgjørelse …. nemlig å rekke opp og begynne på nytt!

Og det måtte jeg bare begynne med nå, for ellers så blir den aldri ferdig 🙁

Så nå er det bare å kjøre på 😉 Men først så må arbeidet vente til etter påske. Det er ikke veldig sosialt strikk dette her. Men det er nok av andre ting å holde på med, og det får du vite litt mer om senere.

Ha en flott dag 🙂 Jeg skal avgårde og treffe noen av mine gode håndarbeidsglade venner 🙂

#Drops #MorningGlory #Strikkingergøy #Rekkeopperikkegøy #Merinoull #Flettejakke
 

10 kommentarer til «Bibliotekstrikk»

  1. Selv om det er veldig kjipt å rekke opp så er det bedre å starte på nytt sånn at det passer 🙂 Jakka er nydelig så dette blir nok veldig bra 🙂

    1. kreativemeeg:
      Ikke sant, det var det jeg kom fram til og. Blir ikke motivert til å strikke videre på et arbeid som man vet ikke passer …
      Satser på at det blir bra 😉 Ha en flott kveld!

  2. Lurt å starte på nytt…ingen vits å ha den alt for stor …. Skikkelig fin den på bildet, og det blir helt sikkert din også <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *