Påskestrikket

Påskestrikket mitt i år ble noe så enkelt som sokker 🙂 Det er jo passe greit å holde på med selv om man skal være sosial 😉

Disse er strikket i Viking Alpaca Sport. Jeg hadde en tanke i hodet om hvordan jeg ville de skulle bli, men jeg hadde ingen oppskrift tilgjengelig. Så da begynte jeg bare å strikke slik som jeg følte for 🙂 Brukte magebåndet på et sokkegarn til å finne ut hvordan jeg ville ha hælen og resten gikk av seg selv 😉

Jeg syntes de ble fine 🙂 Disse ble ca. str. 41

Disse ble strikket i VikingRaggen i str. 46 og gikk egentlig ganske fort å strikke til tross for størrelsen.

Snedig med sånt garn som lager mønster sjøl 😉

Ha en flott kveld!

 

#Sokkestrikk #VikingRaggen #Vikinggarn #AlpacaSport #Strikkingergøy

2 kommentarer til «Påskestrikket»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *