Og så var det over …

Og da var Drops sin samhekling over for i år. Siste hint ble lagt ut på onsdag!

Det  er utrolig gøy å være med på noe sånt. Bl.a. fordi en vet at det skal bli et teppe og du vet hvilket garn og hvilke farger du skal bruke på det, men det som er mest spennende med det er at en vet ingenting om hvordan det skal det bli til slutt.

Du får utlevert et nytt hint hver uke. Denne gangen har det vært store og små ruter i skjønn forening. Men vi har ikke visst hvordan de skal settes sammen. Og med fjorårets kant (7 hint over 7 uker) i friskt minne, så var det jo spennende hvordan kanten i år skulle bli.

Må innrømme at jeg ble litt skuffet over kanten. Hadde liksom ventet litt mer av den.

Men sånn var det i år og sånn ble mitt teppe seende ut til slutt:

Jeg har brukt Bomull Sport på pinne 3,5 og jeg plukket ut fargene ut fra hvilke farger som kunne passe sammen og som jeg hadde nok av. Er godt fornøyd med at jeg kun har brukt garn jeg allerede hadde!

Har kun endret på fargene på det aller siste hintet. Kanten skulle vært gul og blå, men det syntes jeg var mer enn nok av i teppet fra før av. Derfor bestemte jeg meg for å bruke lime og rød i stedet. Syntes det passet flott sammen 🙂

Hva synes du?

 

#DropsCAL #CrochetALong #Samhekling #SpringLane2017 #BomullSport #Heklingergøy

4 kommentarer til «Og så var det over …»

  1. Så nydelig teppe, du har laget. Dette ble jo helt supert. Et ordntlig glad teppe. Et sånn kunne jeg brukt med glede 🙂 Lurt på å lage et teppe en gang..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *