Ikke helt borte …

Neida, jeg har ikke blitt helt borte. Det har bare blitt en liten pause som ble ekstra lang … Det var ikke planlagt at det skulle ta så lang tid før jeg var tilbake. Men nå er jeg på plass igjen 🙂

Vi har i løpet av sommeren flyttet, og det tar litt tid å få ting ut av ett hus og inn på plass i et annet. Det er jo ikke alt som er selvsagt hvor skal stå. Med fulle dager på jobb så har det tatt tid å komme såpass i orden på ny plass, at jeg følte at jeg kunne lande.Og ikke minst få såpass ro i kroppen at jeg hadde ork til å lage blogg-innlegg.

Materiell til blogg-innlegg har jeg jo produsert, for jeg har jo holdt på med litt håndarbeid innimellom 😉 Som for eksempel grytekluter, kluter og bokmerker samt masse annet som jeg må vise fram en gang senere.

Det er i hvert fall deilig å endelig være på plass og ikke minst å ha kommet i orden. Det er ett eldre hus med en litt annen planløsning enn der vi bodde tidligere. Nå har vi en kjellerstue som er et kombinasjons-rom. Deriblant er det satt av plass til arbeidsplass til symaskin og hobby-aktiviteter! Og det er jeg veldig glad for!

Syntes dette ble veldig bra og ser fram til å kunne bruke litt tid her etterhvert 😉 

Og jammen meg, har jeg fått litt mer orden i alle oppskriftene og bøkene mine også 😉

Er veldig godt fornøyd med rommet og selv om jeg ikke har fått brukt det så mye enda, så vil det bli godt brukt etterhvert. 

Satte meg faktisk ned for å sy litt en kveld, men symaskina mi ville ikke samarbeide med meg … Spørs om den trenger service eller reparasjon, for den syr ikke jevnt og ordentlig. Så da må jeg finne meg en reparatør før jeg kan fortsette med sy-arbeidet mitt. 

Tenke seg til at vi er langt utpå høsten og at det ikke er lenge igjen til vinteren. Her har vi hatt 3 frostnetter allerede. Men i dag er det duskregn og vind og temperaturen er 14 grader. Det er et stykke igjen til jul, men det skulle en ikke tro når en ser i butikkene …

Ha en flott søndag 🙂

 

6 kommentarer til «Ikke helt borte …»

  1. Fint du kommer innom selv om det ikke er så ofte :)) Moro å se så mye fint du lager.. fint å ha et eget sted til hobbyen din.. tenk jeg har ikke symaskin lenger en gang jeg… men jeg holdt jo på med litt sying og strikking da gutta var små..:)) Vips så er jula over også..hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *