Tenk å være så heldig!

Tenk å være så heldig å vinne en giveaway!

Jeg har deltatt i mange giveaway’er, men vinnersjansen er vanligvis ikke så veldig stor når flere hundre melder seg på. Men uansett så får en ikke sjansen om en ikke er med, så jeg fortsetter å hive meg med 🙂

Og tenk! Så vant jeg! Jeg hadde meldt meg på en giveaway hos Lafthuset for en tid tilbake. Jeg hadde nesten glemt den. 

Var litt usikker på om det var ferdig genser jeg vant eller en garnpakke med oppskrift, så jeg var veldig spent på hva som kom i posten. Var også litt spent på hvilken størrelse det var lagt opp til.

Gleder var stor når jeg kunne hente pakken forrige fredag, og så at det var garnpakke med oppskrift til «Hannegenseren» ! Jeg ble ikke mindre imponert når jeg fant ut at jeg fikk garn tilsvarende en XXL størrelse! Da ble jeg utrolig glad!

Tusen takk til Lafthuset 🙂

 

 

#LafthusetOltedal #GiveAway #Hannegenser #VikingAlpacaFine #Heldigemeg #Hannegenser #VikingGarn

 

6 kommentarer til «Tenk å være så heldig!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *