Det gikk veldig fort unna … og så stoppa det opp

I oktober i fjor så satte Jorid Linvik i gang en samstrikk (strikke-along) hvor vi skulle strikke en julenissevott 🙂 Det hørtes så spennende ut at jeg måtte jo bare hive meg med 🙂

Jeg valgte å gå for Merino Extra Fine og pinne 3,5.

Slik så de ut etter del 1:

Syntes de ble veldig morsomme med de «småsure» nissene som var veggpynt 😉

Del to ferdigstrikket, men ga ikke mye hint i forhold til hvordan vottene skulle bli videre …

Nå begynner vi å snakke om at det skjer noe her – del 3 ferdigstrikket.

Jeg var altså så sløv at jeg ikke fikk tatt bilde av vottene når jeg var ferdig med del 4 … og det var da det stoppet opp …

Ikke på grunn av at jeg ikke fikk tatt bilde, men pga at vi bare skulle strikke tomlene i del 5 og vi fikk ikke legge ut bilder av vottene før 15. desember. På den tida hadde jeg begynt med setesdalskofta til min far som jeg måtte ha ferdig til jul … og da kom 15. desember  så fort at jeg ikke hang helt med.

Siden har vottene ligget i kurven ved siden av sofaen og ventet på tomler …. og hele tiden har det vært … nei er ikke klar for tomler nå, nei, det er jo lenge til jul …. tar det når jeg er ferdig med dette osv.

Helt til jeg var i tommel-strikke-siget etter å ha måttet strikke to par votter i stedet for ett, som jeg fortalte om her. Da bestemte jeg meg for at nå får det være nok på utsettelser! Og så satte jeg i gang med siste del av vottene 😉 

Dette var en skikkelig gøy strikke-oppgave og vottene ble veldig fine synes jeg 🙂

 

 

#JoridLinvik #Julenissevotter #Samstrikk #StrikkeAlong #JoridsJulenissevotter #MerinoExtraFine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer til «Det gikk veldig fort unna … og så stoppa det opp»

  1. Blir koselig å høre mer fra strikkefestivalen og se det du holder på med nå ferdig. Disse nissevottene ble super søte. De var helt herlige 🙂 Kos deg masse og god helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *