Og helga fortsatte den …

I forrige innlegg fortalte jeg at jeg var på strikkefestival! Dette er en tur som jeg har gledet meg masse til og i år reiste jeg for 5. gang til festivalen. Men jeg reiste ikke alene – også i år var vi 6 jenter som dro.

Og som tidligere hadde vi greid å få leid oss en hytte i Frafjord. Dette er fjerde festivalen vi bor på en av hyttene der. Og andre gang vi bor på samme hytta 🙂

Det er en utrolig flott plass! Og veldig værutsatt også … men det er jo en del av sjarmen det og 😉

Vi var 4 stk som reiste nedover på torsdagen for å nyte hyttelivet litt ekstra 😉 Og da vi kom på hytta på fredagen ventet det en overraskelse på oss!

Så du den?

Hvis ikke så ser du den her! Det var vel en hyggelig velkomst å få 🙂

Detta blir bra!!

Etter fredagens strikking så var status slik:

Jeg vurderte om jeg skulle la være å ta tomlene mens vi var på festival, fordi jeg da kunne gjøre det som er aller mest gøy … nemlig å starte på et nytt prosjekt! Men denne gangen fikk fornuften overtaket og jeg gjøv løs på tomlene. Det tok litt tid, men til slutt …

Så ble vottene ferdig 🙂 Jeg synes de ble kjempegøye jeg 🙂 Og jeg var jo ikke lei meg for å fortsette på et prosjekt som jeg hadde begynt på bare et par dager før 😉

Men det skal jeg fortelle litt mer om senere 🙂

Må bare vise bilder av et par som kom på besøk 😉

Det var en flott helg med masse latter, nye triks og tips, mye prat og strikking. Utrolig deilig å være sammen med mange som har samme interesse og ikke minst forstår 😉 Og ikke minst – å sitte omtrent midt i godtebutikken (les: garnbutikken).

Ønsker alle en flott uke!

 

#VikingStrikkefestival #Strikkefestival #Strikkingergøy #Jentetur #Gøymedgarn #Godteributikken

12 kommentarer til «Og helga fortsatte den …»

  1. Så bra dere koste der med strikking, natur og sjampagne..hehe.. så den når jeg kikka nøye etter…
    Veldig fine votter..og fint besøk dere fikk…kanskje de ville lære å strikke..;)) Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *