Ett nytt og bedre år …?

Først og fremst vil jeg ønske dere alle det beste for 2018. Håper at det blir et godt år for dere alle!

2017 har vært et år som det har skjedd mye og jeg håper at 2018 blir et rolig og godt år. 

Et nyttårsforsett jeg bør ha er å følge opp bloggen mye bedre enn i 2017, spesielt siden sommerferien og fram til nå. Det har dessverre ikke vært mye blogging, ikke fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om, men fordi tida har ikke strekt til til alt jeg har villet gjøre. Det tok tid å komme i orden etter flytting, og etter det synes jeg bare høsten forsvant, likeså desember … Den startet med en begravelse i Nord-Trøndelag. Julegrantenninga endte i knall og fall på isen hvor jeg fikk 2 brudd i håndleddet og påfølgende operasjon. Så oppladingen til jeg jul har blitt en litt annen enn ellers. Men jul og har det blitt og en god en også 😉

Nå er det straks klart for 2018, og jeg er veldig spent på hva det nye året bringer med seg.

Jeg har så smått fått kommet i gang med håndarbeidet, det tar tid og går sakte fremover, men det er deilig å kunne holde på med det. Fint for opptrening av motorikken i hånda og håndleddet er det også 🙂

Har mange prosjekter som jeg har som mål å fullføre i 2018, og ikke minst tanke om noen prosjekter som jeg vil starte på 😉 Og kanskje jeg får gjort noe med å lage noen av de prosjektene som jeg har tanker om, men som jeg må lage oppskrift på selv … hvem vet.

Det får tida vise 🙂

 

Godt Nytt År ønskes dere alle fra meg 

 

4 kommentarer til «Ett nytt og bedre år …?»

 1. Heisan:-) Ja du var riktig så uheldig med fallet føre jul,men får håpe den gror og at den blir fin igjen. Tenkte på deg med tanke på strikk og heklingen,men godt du klarer og få brukt armen til det nå. Sikkert god opptrening det:-) Når det kommer til bloggen så er ikke jeg like aktiv lenger heller,tror nesten jeg har mistet litt av gløden her. Har tenkt flere ganger på og slette hele bloggen,men får se hvordan det blir utover på nyåret. Savner alle damene som drev med håndarbeider og det var artig og følge med på hva andre lagde. Så hvor er dem blitt av? Men ser jeg at du kommer tilbake med håndarbeider så blir det i alle fall noen få og besøke. Snart over på et nytt år så får ønske deg og dine godt nytt år. Ja kanskje vi sees i 2018. Klem fra Marianne.-))

  1. Hobbystua:
   Det gror og går framover, men tar dessverre litt for lang tid … hehehe … er ikke veldig tålmodig på sånne ting. Men jeg må jo bare være det … selv om det er vanskelig!
   Har slitt litt med energi og hatt lite overskudd i høst, så det har gått tungt. Håper ikke du forsvinner helt, for da er det ikke mange igjen av de jeg har fulgt hele tiden ..
   Savner også mange av damene! Jeg fortsetter å blogge 🙂
   Stooor klem

 2. Da håper jeg å se mer fra deg i 2018.. alltid koselig.. Så dumt med det håndleddet da..fortsatt god bedring med det :)) Flytting tar tid og er slitsomt.. Bra du har kost deg i jula… sender deg en nyttårsklem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *