Adventskalender & julevotter

I 2017 som i 2016 hadde Jorid Linvik lagt opp til en julekalender, og da ble jeg veldig glad. Jeg var med på julekalenderen i 2016, og da ble disse resultatet:

Meldte meg på med en gang og når første luke kom så var jeg klar! Da var garntype og anbefalte farger plukket ut!

Mitt valg ble Merino Extra Fine fra Drops på pinne 3,5. Det kom vel ikke som en stor bombe på noen av de som kjenner meg 😉 Det er et garn jeg er veldig glad i.

Luke 1:

Dette så veldig spennende ut og jeg gledet meg masse til neste luke.

Det faktum at jeg skriver dette innlegget i 2018, sier vel egentlig det meste. Det ble dessverre ikke mer julekalenderstrikk på denne damen før jul pga 2 brudd i håndleddet 🙁

Når den verste verkingen i armen ga seg, så tok jeg fram julestrikket og prøvde meg litt forsiktig fram. Det gikk fint å strikke, bare ikke for lenge av gangen. Gleden var stor over å kunne slappe av med strikketøyet igjen. Var rimelig rastløs og fant ikke helt roen når jeg satt på kvelden og ikke kunne holde på med håndarbeidet.

Luke 2:

Luke 3:

I mønsteret var både venstre og høyre tommel lagt inn, så her var det ikke mulighet til å lage 2 venstrevotter eller høyrevotter;-) Selv om dette mønsteret ikke hadde vært det verste å måtte strikke 2 par av 😉

Men det slapp jeg som du ser av bildet 🙂

Luke 4:

Da var tiden kommet for luke 5, men siden det er tomler så har jeg drøyd de litt. Dette fordi det er mer putle-arbeid, og det er ikke hånda mi helt med på enda. Men om en stund så blir nok jeg ferdig med de og 😉

Ha en flott kveld!

 

#JoridLinvik #Julekalender2017 #Julevotter2017 #MerinoExtraFine #Strikkingergøy #Strikkavotter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *