Store prosjekter «in the making»

For de som kjenner meg er det ingen bombe at jeg holder på med mange prosjekter av gangen. Jeg er en av de som overhodet ikke greier å holde meg til kun ett prosjekt. Da går jeg kjempefort lei! Må ha litt og variere på. Da kan det gå lange tider uten at jeg har noe ferdig, men så plutselig er det masse som er ferdig på kort tid.

Jeg har flere prosjekter som jeg har holdt på med i høst, men som av forskjellige årsaker ikke har blitt gjort helt ferdig enda. Sånn som denne genseren jeg strikker til meg selv. Jeg har fortalt om den litt tidligere. Denne startet jeg på rett før jeg reiste på strikkefestival. Genseren lyder navnet Arendal, og er en oppskrift som du finner på www.garnstudio.com. Jeg falt for det mønsteret.

Jeg strikker den i dobbelt Viking Frøya og har da omtrent samme strikkefasthet som det opprinnelige garnet. Grunnene til garnvalget er flere:

–   jeg hadde allerede garnet

–   jeg liker fargen veldig godt

–   og jeg kunne slanke garnlageret litte-granne

Slik var status i november:

I følge mønsteret skulle fletten slutte under armen, men jeg har bestemte meg for å endre litt på det. Valgte å strikke flettene helt til de gikk sammen til en. Da kan jeg fortsette med en flette i hver side av genseren. Jeg tror det blir veldig flott! 

Gleder meg til å få den ferdig 🙂 Den måtte legges vekk på grunn av litt julegave- og bestillingsstrikk, men blir nok snart tatt fram igjen.

Et annet prosjekt som jeg har strikket i høst er en Marius genser i original farger og med isydde ermer. Men ikke i original-garnet. Denne genseren har jeg strikket i Merino Extra Fine på pinne 3,5.

Jeg er ferdig med både ermene og bolen, men har ikke fått fullført helt i halsen. Har litt problemer med symaskinen min og jeg ville fått klippet opp armene før jeg strikker sammen skuldrene og så til slutt får strikket halsen.

Må snart få rotet meg til å levere symaskina på service/reparasjon slik at genseren kan bli ferdig.

Etter hvert skal jeg strikke en Marius til, den skal være rundstrikket og i originalfargene. Men det blir etter hvert.

Har en del forskjellige andre prosjekter på pinnene, men det får jeg fortelle mer om senere.

 

Ha en utrolig flott dag!

 

 

#Mariusgenser #Arendalgenser #DropsMerinoExtraFine #VikingFrøya #Strikkagenser #Strikkingergøy #Hjemmestrikka

6 kommentarer til «Store prosjekter «in the making»»

 1. Heisan:-) Er ingen tvil om at du er i gang med strikkepinnene dine og den genseren med fletter og den herlige fargen digger jeg. Det er så mye fint og se og lage nå så en skulle hatt noen ekstra armer og fått til alt en vil. Men selv liker jeg og gjøre ferdig en ting om gangen før jeg starter på noe nytt. Men vi er alle forskjellige på det området . Antar det går bra med armen din også nå. Blir spennende og se genseren ferdig og blir fint med fletter i sidene på den. Nok og henge fingrene i du nå:-)) Vi høres og en fortsatt fin kveld og uke ønsker jeg deg. Hyggelig er det og se litt håndarbeidsoppdateringer fra noen her i alle fall:-))

  1. Hobbystua:
   Hehe … nei, greide ikke la de være lenger enn til romjula. Da måtte jeg komme i gang. Blir jo så rastløs om jeg bare skal sitte uten å holde på med noe.
   Armen er på god vei, men det gjenstår litt på full bevegelighet, men jobber med saken.
   Takk i lige måde 🙂 Flott å se at du ikke har gitt deg med bloggen. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *