Mer adventsstrikk …. litt forsinket

Snakk om å være treig med enkelte prosjekter for tida.

Før jul hev jeg meg med på nok ett adventsstrikk-evenement 😉 Det var Bittami’s Adventsstrikk som skal bli et sjal til slutt. 

Jeg kjøpte 2 nøster av et nydelig og tynt merino-garn som jeg syntes passet til det formålet. Og siden det er ca. 800 meter på hvert nøste så bør det holde en stund 😉

Gleder meg til å se hvordan mitt sjal blir. Jeg har jo sett mange ferdige sjal nå, men alle blir forskjellige på grunn av fargevalg og garntyper.

Ferdig med del 1:

Og ferdig med del 2:

Det er det jeg har rukket så langt på sjalet. Det blir strikket mer på det når jeg er ferdig med noen bestillinger og gaver:

Det blir at jeg hopper litt fra det ene til det andre nå, men av og til så blir det sånn.

Ha en flott kveld 🙂

 

 

#BittamisDesign #Sjalstrikk #Adventsstrikk2017 #Merinogarn #Strikkingergøy 

4 kommentarer til «Mer adventsstrikk …. litt forsinket»

  1. Ja, så mange fine sjal ferdig før jul i gruppen. Er det vanskelig, jeg turte ikke være med…men har vært med på kluter på sommeren.

  2. Har mønsteret på sjalet selv,men ikke kommet i gang med det enda. Tenker kanskje det blir et sjal jeg skal strikke til sommeren:-) Sett mange fine utgaver og farger i det og må si det er lekkert sjal. Spennende og se når du kommer i mål med det:-) Ikke bare og bare når en har flere strikk på gang,ja du ja:-) En riktig finfin kveld til deg.

    1. Hobbystua:
      Sjal kan jo strikkes når som helst på året det 😉 Og kan brukes både sommer og vinter 🙂 Veldig fint sjal er det. Ja, det må vi bare se på … hehehe
      En flott kveld til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *