Teppe i strukturstrikk

Sommeren 2017 dukket det opp en mysteriestrikking på Wollyhood Knit-A-Long. Det skulle strikkes et babyteppe i strukturstrikk. Mønsteret var delt opp i 13 deler og det kom ut en ny del hver uke.

På den tida hadde vi akkurat flyttet og kjøpt oss helt ny sofa for første gang på over 20 år. Jeg hadde lyst til å strikke et teppe som passet til sofaen, og jeg hadde akkurat det rette garnet liggende. Det var tykkere enn det som var beregnet i mønsteret, men jeg ville jo ha et teppe som kunne passe oss voksne så da var det jo helt topp.

Jeg hev meg rundt og ble med.

Arbeidet med teppet stoppet litt opp i høst da jeg gikk tom for garnet. Men jeg fikk ordnet meg mer garn samtidig med at jeg var på strikkefestival i Oltedal. Gjestal sitt fabrikkutsalg har nemlig det garnet 🙂 

Tar det frem innimellom diverse oppdrag og andre ting jeg prøver å få gjort ferdig 😉

Ha en flott kveld!

 

 

#WollyhoodKAL #KnitAtHome #Teppestrikking #Strukturstrikk #Strikkingergøy 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *