Petunia

Den siste tiden har jeg jobbet med Petunia, og da mener jeg ikke blomsten 😉

Petunia er Hekleguri sitt sjal som hun har hatt samhekling på facebook med. Jeg vurderte om jeg skulle hive meg på den, men fant ut at nei, jeg har nok nå. Men så ville det seg slik at jeg fikk spørsmål fra en gammel bekjent om jeg kunne hekle det for henne. Så da ble det å hekle Petunia for meg og 😉

Det er en utrolig flott farge bestiller valgte 🙂 Det er litt morsomt å se hvor stor forskjell lys-settingen gjør med fargen!

Har hatt noen kveldsstunder hvor jeg har heklet i mørket med hodelykt på pga strømbrudd. Ikke så mye annet som «forstyrrer» da, så det går det litt radigere unna 😉 

Men jeg har fått gjort mye på det den siste uka, så nå er det kun kanten igjen før sjalet er ferdig 🙂 Det har faktisk gått ganske radig og hekle dette. Og det har vært kos. Vurderer faktisk å hekle ett til meg selv også 😉

I går hadde vi jentene treff på bakeren og da fikk jeg heklet siste finish på Petunia 🙂

 

 

#Hekleguri #Petunia #Sjal #Heklingergøy #DropsBabyMerino #Bestillingsprosjekt

 

4 kommentarer til «Petunia»

    1. Jernbanefrua..:
      Tusen takk 🙂 Det vil det nok være, men det blir ikke jeg som skal bruke det. Har heklet det på bestilling for en gammel bekjent 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *