Årsteppe/Temperaturteppe

Rett etter nyttår så dukket det opp en gruppe på Facebook som heter Årsteppe/Lappeteppe 2018. Jeg lurte på hva ett årsteppe var så jeg begynte å sjekke ut litt.

Ideen med å strikke en rad hver dag, enten etter temperatur eller bare vilkårlige farger hørtes ut som et perfekt prosjekt for å kvitte seg med litt garn. Så da måtte jeg jo bare bli med da 😉

Noen strikker/hekler lapper og monterer sammen, og noen strikker en rille pr dag. 

Jeg visste akkurat hvilket garn jeg ville bruke og det var King Cotton sitt egyptiske bomullsgarn. Det hadde jeg diverse farger av. Jeg tuslet ned i bua mi, og tittet gjennom garnet og plukket ut fargene som jeg ville bruke til dette prosjektet, Og jeg bestemte meg for å bruke temperaturer som basis.

Så da ble dette resultatet 🙂 Jeg bruker temperaturen kl 13:00 fra Landvik målestasjon i Grimstad som utgangspunkt. Det var nok kanskje ikke det klokkeslettet som bærer med seg de store variasjonene, men uansett blir det spennende å se hvordan det blir.

Tror ikke dette blir så gale 😉 Men jeg ser jo at jeg ikke har nok garn til å fullføre ett helt år, men jeg henger med så lenge jeg har garn til på dette teppet. Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg ikke gidder å kjøpe mer garn av denne typen om jeg går tom for noe underveis … Så da blir det så langt som jeg har garn til 😉

Og jammen meg gikk jeg tom for den gule ganske raskt. Så da ble den byttet ut med beige.

Så egentlig er den gule og beige den samme temperaturfargen – nemlig innenfor 0-5 plussgrader. 

Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt 🙂 Og ikke minst se alle de flotte teppene som vi vil få se etterhvert 🙂

 

 

 

#Årsteppe #Temperaturteppe #KingCotton #Minkingavgarnlager

4 kommentarer til «Årsteppe/Temperaturteppe»

    1. Ligaya:
      Tusen takk 🙂 Ikke så greit når armer og skuldre sier stopp. Heldigvis så hjelper håndarbeidet meg slik at nakke og skuldre holder seg greit 🙂

    1. Siv Svanem:
      Det er gøy med lappetepper 🙂 Det blir gøy med temperatur også … tar meg selv i å ønske at det hadde vært kaldere eller varmere for å få en ny farge … spesielt hvis det har gått en stund med jevn temperatur 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *