Litt småtteri innimellom blir det jo

Som du kanskje har forstått så greier ikke jeg holde meg til kun ett prosjekt av gangen … Jeg beundrer de som kan gjøre det!

Innimellom greier jeg å holde meg unna å begynne på  nye prosjekter, men så er det ikke alltid at det går … og da starter jeg på noe nytt.

Som dette prosjektet her:

Det var en dame som delte oppskrift på dette pannebåndet i en gruppe på facebook og jeg syntes det var så stilig! Så da måtte jeg jo bare prøve det da.

Jeg har strikket det på pinne 3,5 med  Drops Merino Extra Fine.

Det var utrolig kjapt å strikke og det var egentlig en enkel oppskrift.

Jeg syntes det ble flott 🙂 Og det gjorde en ung dame her også. Pannebåndet har vært hyppig i bruk 🙂

 

#Pannebånd #Flettepannebånd #MerinoExtraFine #Strikkingergøy #Tilbehør

10 kommentarer til «Litt småtteri innimellom blir det jo»

  1. Ja det ble skikkelig fint, skjønner godt du fikk lyst til å lage det selv om du har noe annet som skal gjøres ferdig også…:)) Ønsker deg en fin påske <3

  2. Heisan:-) Ja disse pannebåndene er virkelig fine og skjønner du nå måtte lage noe annet i mellom annet håndarbeider. Har tenkt og strikke slike selv,men jeg er nok en av få som har et strikketøy omgangen og gjør ferdig det føre noe nytt er på pinnene. Ønsker deg en riktig god påske.-))

  3. Hei igjen:-)
    Det frister ikke og være i vogna nå for når en stod opp i dag så var det -8,5 gr her. Og da har jeg det mye bedre hjemme. Men hadde jo håpet og fått vasket og gjort alt klart der ute,så bare noe varmere vær kommer så kan det bli noen dagsturer i alle fall. Men reiser sydover i april så har noe varmt og se frem til. Må du ha en riktig fin påske og kanskje vi sees i Løkkevika en eller annen gang i sommer:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *