Tove-prosjekter

Har tenkt lenge på å lage meg nye tova tøfler. Dette fordi jeg har slitt hull på de jeg fikk for ca 2-3 år siden. De blir mye brukt av meg, siden jeg er ganske frøsen av meg. Og jeg liker veldig godt modellen 🙂

Og etter veldig lang tids leting fant jeg endelig oppskriften!

Oppskriften er beregnet på Big Delight, men det hadde ikke jeg noe liggende av. Valgte derfor å gå for det tove-garnet jeg hadde liggende. Det var Eskimo og Viking Naturgarn. Tøflene ble strikket på pinne 8.

Og da var tøflene klare for montering. Den ser ganske avansert ut, og jeg slet veldig når jeg skulle følge rekkefølgen på monteringen. Men jeg fant ut at jeg måtte bare ta en del av gangen slik at jeg ikke ble forvirra … og da gikk det ganske bra 🙂

Det er helt utrolig hvor store de er før de skal toves!!

 

Og de ble ganske så mye mindre når de var ferdig tovet. De var allikevel litt store til meg, men tenker at en kort runde til i maskinen hjelper på det.

Det er deilig å endelig ha gode og ikke minst varme tøfler igjen 😉

Ha en utrolig flott dag!

 

 

#Tovatøfler #Eskimo #VikingNaturgarn #Toving #Tøfler #Strikkingergøy

4 kommentarer til «Tove-prosjekter»

  1. Dette var flotte tøfler og deilig og bruke. Har flere par selv både hjemme og i vogna. Har en fått slike på beina så blir en varm i hele kroppen.-) Men ser vrient ut med monteringen. Må du ha en fortsatt fin dag.-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *