Fikk et akutt behov for et «enkelt» hekleprosjekt …

Skulle fortalt om dette mye tidligere i vinter, men har ikke vært flink nok til å legge ut blogg-innlegg, så har noen på lager 😉

 

Like etter at jeg hadde begynt å strikke på temperaturteppet mitt, så fikk jeg et akutt behov for noe å hekle!  Og da var ikke tanken langt unna med et årsteppe eller temperaturteppe som jeg kaller det 🙂 

Så da måtte jeg tenke litt – hvilket garn er det jeg ønsker å få brukt opp mest mulig av …. og da falt valget på SparGarn fra Sparkjøp.

Det er et polyestergarn, som er mykt og godt og som vil gi et varmt teppe. Hadde mange planer om interiør jeg hadde lyst til å strikke eller hekle med det garnet, men det ble liksom aldri til noe … så da går jeg for det 🙂

Hadde litt flere farger å spille på her, så skalaen ble litt annerledes enn teppe nr. 1.

Kanskje litt vel knæsje og sterke farger, men det skal jo bli et teppe så da går det vel an 😉

Har valgt å hekle vanlige fastmaster, en runde fram og tilbake pr. dag. Så det kan bli et langt teppe.

Et litt skrikende langt teppe … men kanskje litt kult og 😉

Hadde ingen tanke om at jeg skulle gå tom rimelig kjapt, men så var det dette med temperaturene som styrer det 😉 Måtte kjøpe inn mer turkis farge for å komme videre. Hadde ikke lyst til å bytte farger på dette teppet.

Har valgt å følge maks. og min. temperatur på dette teppet for kanskje å få litt større variasjoner i temperaturene 🙂 Er det minusgrader så er det de som styrer det, er det plussgrader så er det den varmeste som er målt det døgnet som jeg går for.

Henger litt etter med teppet nå, fordi det har vært mange andre ting jeg holder på med nå, bl.a. noen bestillinger 🙂 Så teppet får jeg komme tilbake til litt innimellom 😉

 

#Årsteppe #Temperaturteppe #Minkingavgarnlager #Heklingergøy #SparGarn 

4 kommentarer til «Fikk et akutt behov for et «enkelt» hekleprosjekt …»

  1. Morsomt med sånne temperaturtepper da..en omgang om dagen kunne vel selv jeg klart ..eller når det er et teppe er det vel mye jobb det også.. :)) Fine farger syns jeg da.. Om varmen kommer blir det mye lilla og rosa da..slik jeg forstår «opplegget».. Kos deg med håndarbeid og andre sysler <3

    1. annebe:
      Det kan fort bli mye av en farge da ja 🙂 Det er jo litt jobb, men samtidig så sprer du det utover … hvis du ikke gjør som meg og ikke strikker en stripe hver dag, men kanskje en lengre økt innimellom 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *