Magi eller ikke …

Tja si det … Jeg fikk i hvert fall et spørsmål fra frøkna om å strikke et Harry Potter skjerf til henne. Måtte google litt sammen med henne og finne ut hva slags skjerf det var snakk om.

Den vanskeligste jobben, var nok å finne et garn som hadde den rette tykkelsen og som hadde de riktige fargene. I hvert fall tilnærmet like farger …

Og jeg var så heldig at jeg fant de 🙂 Ganske like ikke sant?

Jeg hadde gjort meg en tanke på hvordan det skulle strikkes. Og for frøkna var fargene og at det var store striper viktigst. Startet med ca 30 masker og strikket annenhver rett og vrang, fram og tilbake.Synes det ble en fin effekt og skjerfet blir mer elastisk.

Men for en drittjobb og feste alle trådene …

Frøkna ble veldig fornøyd og var veldig interessert i å ta noen bilder av skjerfet selv også 🙂

Jeg skjønte jo hvorfor når jeg så bildene etterpå 😉

Jeg strikket 11 ruter av her farge, pluss en ekstra rød rute. Her er det brettet dobbelt, så det ble langt nok!

Et kjapt og morsomt strikk 🙂

.Dette er nok et arbeid som har vært ferdig en god stund, men som jeg ikke har fått laget ett innlegg om. Føler faktisk at jeg har vært ganske så produktiv hittil i år og jeg er ganske fornøyd med at jeg har brukt opp over 70 nøster hittil i år, og ca 80% av de er garn jeg hadde fra før av 😉 Så det blir litt garn-slanking også 😉

 

#HarryPotterskjerf #Strikkeskjerf  #Strikkingergøy #VikingSportsragg #Hjemmestrikket 

4 kommentarer til «Magi eller ikke …»

  1. Nå har ikke jeg greie på Harry Potter skjerf..men det blei i alle fall veldig stilig det her.. Fin helg videre til deg og dine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *